Witek A4 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Witam może mi ktoś doradzić czy warty jest ten zestaw wziąć do mojej A4 110km ośka. z gury dzięki Zawieszenie SPORT,GWINT,WEITEC.Audi a4 b5 passat b5 Sieradz ? Tablica.pl
ganjaq Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Jeśli chcesz amortyzatory bez oleju to tak amortyzatory do regeneracji + koszt całego zestawu + przesyłka wychodzi chyba 500 a 600 zł w zależności czy masz kogoś kto Ci te amory od nowa nabije
Witek A4 Opublikowano 28 Września 2013 Autor Opublikowano 28 Września 2013 Wnioskując to całkowity koszt wynosił by ok 600 PLN-ó żeby doprowadzić je do użyteczności? I czy nie ma jakichś komplikacji po regeneracji? A ogólnie jak sprawuje się to zawieszenie w A4? może szukać gwintu H&R sprawnego.
j4s2c2vr Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 a co sądzicie o tym ogłoszeniu ?? Gwint Audi A4 S4 B5 quattro gwintowane Częstochowa ? Tablica.pl moim zdaniem drogo jak gwint w niewiadomym stanie i bez kluczy zastanawiam się, czy nie dołożyć kasy i nie kupić nowego AP, np. takiego: Zawieszenie gwintowane Audi A4 B5 Quattro AP by KW (3683622745) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak sądzicie ?
j4s2c2vr Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 właśnie też tak mi się wydaje :]
Marc!n Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Do wiosny daleko, może coś używanego w normalnej kasie się trafi Do 15-letniego auta zawias za ponad 2k
j4s2c2vr Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 no właśnie problem w tym, że używki są na tyle drogie, że chyba rozsądniej kupić nowy a że cena taka, to co poradzić ?? nie chce wsadzać czegoś słabego, co po wrzuceniu paru kg.siądzie i będzie dobijać na nierównościach... chyba muszę sprezyny narazie kupić i dalej polować na gwinta...
Rekomendowane odpowiedzi