krystek1806 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Witam. Mam pytanko jak przeplukać ukałd chlodzenia? Dodam ze miałem dodany do plynu jakis srodek ktory miał niby uszczelnic wycieki, teraz mam zamiar wymienic chlodnice bo to z niej wycieka płyn. Czy jest potrzeba przepłukania i w jaki sposob to zrobić?
bediks Opublikowano 30 Września 2013 Opublikowano 30 Września 2013 Polecam Ci środek jak valvoline radiator flush albo liqui moly Kruger reniger , oba genialnie plukaja nawet szlam i olej , na opakowaniu pisze zeby wlać do rozgrzanego układu na 20 minut i na wolnych grotach tak trzymać i zlac ale ja latałem po tydzień czasu z tym w układzie i ładnie pluka
ŁYSY44 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 a jak to się sprawdzi z zatkaną nagrzewnicą?
machina Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Jeśli nagrzewnica jest zupełnie zatkana to raczej nic nie pomoże. Lepiej spróbuj przepłukać nagrzewnice pod ciśnieniem wodą z kranu na początek:wink:
ŁYSY44 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 chciałem napisać przytkana obieg jest ,
Hesik Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Sam uzywalemten badziew z liqui molly i wyczyscilo pieknie, zatkana nagrzewnice tez ale jezdzilem 3 dni z tym Doreczone przez Edzia listonosza poprzez Tapatalk 4 now Free
Rekomendowane odpowiedzi