ghostrider1916 Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Witam. Mam pewien problem a mianowicie, wyskakuje mi dioda kontroli trakcji (pomaranczowy trójkącik w kółeczku ze strzałką). Efektem tego jest jest szarpniecie skrzyni przy wrzuceniu z P na D oraz spadanie obrotów przy zatrzymywaniu się tak że praktycznie gaśnie , po usunięciu błędów komputerem wszystko jest ok ale po pewnym czasie tydzien-dwa błąd pojawia się znowu . Pytanie moje jest następujące czy miał ktoś z was taki problem co jest tego przyczyną ?
Bart_poznan Opublikowano 2 Października 2013 Opublikowano 2 Października 2013 Powiedz tylko jakie błędy masz w silniku , ESP i skrzyni
ghostrider1916 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 jutro podłącze i wszystko powiem wam. ---------- Post dopisany 03-10-2013 at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany 02-10-2013 at 21:41 ---------- Kody usterek : 17536 mieszanka rząd 1 - mieszanka za uboga kody usterek: 17538 mieszanka rząd 2 -mieszanka za boga kody usterek: 17544 miszanka biegu jałowego rząd 1 kody usterek: 16486 miernik masy powietrza - sygnał za niski
shut88 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Skasuj wszystkie, pojezdzij chwile i zobacz jakie wyskocza.
ghostrider1916 Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 obstawiam że to samo i bądz tu mądry
dawid2300 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Witaj kolego , miałem podobny przypadek ok rok temu, też pojawiały się takie komunikaty na desce i czasami jak zaświeciło były problemy z jazdą, jak by nagle odcinało gaz.... po chwili wszystko wracało do normy, co ciekawe problem związany były z wyłącznikiem światła stop ( przy pedale ) sprawdź czy stop funkcjonuje Ci prawidłowo, jeśli nie świeci lub świeci cały czas ( po włączeniu zapłonu )wtedy wyłącznik out i nie popełnij ewentualnie moich błędów jak wymiana to tylko na ori zamienniki się nie sprawdzają...
ghostrider1916 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Światła stop działają normalnie
POWER-KRIS Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Mogą działać normalnie a i tak będzie walniety bo sa w nim oddzielne dwa styki dla świateł i kompa. Wysłane Pocztą Polską przy pomocy listonosza.
ghostrider1916 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Opublikowano 7 Października 2013 A co powiecie , że może być to przepływomierz ?
Rekomendowane odpowiedzi