medik Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zacznijmy od rozrzedzania krwi C2H5OH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zacznijmy od rozrzedzania krwi C2H5OH ale zabija szare komórki więc może wam ostatek rozsądku zniknąć i wtedy to juz fiu fiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zacznijmy od rozrzedzania krwi C2H5OH odpisz na PW rozrzedzanie krwi zonajwyzej moze deko zobojetnic :>[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 12:26_________________________________________________ Zacznijmy od rozrzedzania krwi C2H5OH ale zabija szare komórki więc może wam ostatek rozsądku zniknąć i wtedy to juz fiu fiu a co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zacznijmy od rozrzedzania krwi C2H5OH odpisz na PW rozrzedzanie krwi zonajwyzej moze deko zobojetnic :>[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 12:26_________________________________________________ Zacznijmy od rozrzedzania krwi C2H5OH ale zabija szare komórki więc może wam ostatek rozsądku zniknąć i wtedy to juz fiu fiu a co to? To co sprawia że zostawiasz jeszcze jakies drobne na chleb i masło a nie tylko w samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Z tym masłem to przesadziłeś rozpusta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Z tym masłem to przesadziłeś rozpusta... :polew: fakt margaryne z biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Z tym masłem to przesadziłeś rozpusta... jepany dzemorem smaruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 I browar w plastiku od święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Z tego sie nie da wyleczyć, albo kurek na pieniążki w pracy , albo przypadkowy klient dajacy za furacza 5tys wiecej z miejsca próbowałem sam sobie zakręcić kurek ni i tak się udało że kupiłem radio głośniki i wygłuszenia za 2000 to jest chore poważnie ale ja tez nie wiem jak z tym walczyć, próbuję jeszcze raz z tym że dziewczyna mi zmieniła hasło do konta podzielę się rezultatami ale rokowania nie są obiecujące bo tak patrzę żeby dach pomalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Nie ruszaj dachu w żółciutkim Zobacz Mrogalik oblepił i tak przeżarło, ze zderzak musi wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 mrogal czysc skrzynke bo chce ogarnac temat ktory z rana poruszylismy ;p[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 22:28_________________________________________________pozatym czym pisalismy potrzebuje tunel z podlokietnikiem w kolorze zielono siwym bo inaczej tego sie nie da nazwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 mrogal czysc skrzynke bo chce ogarnac temat ktory z rana poruszylismy ;p[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 22:28_________________________________________________pozatym czym pisalismy potrzebuje tunel z podlokietnikiem w kolorze zielono siwym bo inaczej tego sie nie da nazwac zaraz dopiero na neta siadlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mrogal nie świruj rezamy body na wiosne zeby pozawstydzac troche amerykańców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mrogal nie świruj rezamy body na wiosne zeby pozawstydzac troche amerykańców oj swiruje pawiana, kólka dzis jutro juz beda w kolorze, potem lece z body, kolorek juz tez mam wybrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mrogal nie świruj rezamy body na wiosne zeby pozawstydzac troche amerykańców oj swiruje pawiana, kólka dzis jutro juz beda w kolorze, potem lece z body, kolorek juz tez mam wybrany Moje tez pojda w kolor <lol2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 mrogal slyszlem ze chcesz mi dach okleic na czarno ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 mrogal slyszlem ze chcesz mi dach okleic na czarno ;p flaszka pod pache i z solarem Ci okleimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 wporzo jestem za to teraz nie pozostalo czekac na lato !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 mrogal slyszlem ze chcesz mi dach okleic na czarno ;p flaszka pod pache i z solarem Ci okleimy To i ja i ja chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 nooo to z medikiem razem wpadniemy wezmiemy 2 flaszki i dwa sedany pojda w czarno ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi