s1mariusz17 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Witam poproszę o analizę logów dynamicznych audi a4b6 1.9tdi 130km silnik awx mam wrażenie ze samochód nie przyspiesza jak powinien:( Poniżej link do logów na wszelki wypadek zrobiłem dwie próby VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
zbyszek7791 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 a ja mam wrażenie, że kierownice stają dęba do sprawdzenia na początek
s1mariusz17 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Jak sprawdzić te kierownice? Przy zapaleniu silnika gruszka podnosi sztange, sprawdzałem też ręcznie popychając ją od dołu rusza się nie zacina chodzi ciężko z oporem ale mam wrażenie ze opór daje gruszka. Czy dobrze odczytałem logi na teście widać ze turbo pompuje 2700 a powinno 2300? Poza tym czy przepływka dobrze pracuje? na biegu jałowym przepływka wskazuje ok 450 a powinna wskazywac do 350.
gregor10 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 spreżarka na stół i szorowanie.
Rekomendowane odpowiedzi