siemian Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Dodatkowo dowiedziałem się że jezdzi się po drodze a nie wykresem i że moje auto i tak bardzo ładnie jezdzi. jak sie przejedziesz autem z prawidlowym dolem , zmienisz zdanie Turdzi ale to nie ja powiedziałem że ładnie jezdzi... Chociaż ja też jestem zadowolony
Wihajster Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 Dodatkowo dowiedziałem się że jezdzi się po drodze a nie wykresem i że moje auto i tak bardzo ładnie jezdzi. jak sie przejedziesz autem z prawidlowym dolem , zmienisz zdanie zgadzam sie.Przejechałem sie tym autem i jak dla mnie jest mega lag i tym sie jezdzic nie da. Dopiero powyżej 2tys sie cos zaczyna dziać
siemian Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 o Piotrek nareszcie nauczyłeś się poprawnie nazywać to zjawisko bo ostatnio pisałeś o turbo-dziurze :decayed: Żeby uciąć wszystkie te rozmowy powiem tak: I tak nie dam tego auta komukolwiek poza CSami żeby grzebał coś przy mocy, a skoro Patryk powiedział że tak ma zostać i nic lepszego z tego się nie zrobi, to ta dyskusja nie ma sensu. Koniec kropka. Ja się do tego widocznie przyzwyczaiłem. Nie zauważam tego już. Jestem mega zadowolony bo w porównaniu z serią i tak auto lata... I nie zmienie nagle decyzji że auto jednak jeździ źle tylko z powodu że zobaczyłem że jakaś kreseczka na wykresie jest za nisko... Wiem co to auto potrafi i w tym względzie nic ten wykres nie zmienia...
Wihajster Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 o Piotrek nareszcie nauczyłeś się poprawnie nazywać to zjawisko bo ostatnio pisałeś o turbo-dziurze chyba mnie z kimś pomyliłes
Wihajster Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 hhmmmm a to może sandał mylił.... a apropo co u niego??
siemian Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 a no widzisz przeprowadził się do Krakooooowa to już nawet dla znajomych czasu nie ma... :decayed:[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 15:40_________________________________________________Kurcze Panowie od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pakiet DTM... Co o tym sądzicie? (tylna dokładka i progi) Wygląda to mniej więcej tak:
truckmaniac Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Mi sie podoba. Fajnie by było, jakby dokładka była w kolorze progów
siemian Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 no jeśli bym się zdecydował to dokłądka poszła by w taki kolor jak teraz mam czyli taki jak dolne listwy drzwiowe. Progi by poszły normalnei w kolor.
Grisza79 Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Tylna dokładka jak najbardziej :good: Jestem za ! Kup, załóż, zobacze na żywca na spocie i jak co to sam się skusze do mojej Pośli mi na PW jaki koszt tej tylnej dokładki.
turdzi Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Kurcze Panowie od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pakiet DTM... Co o tym sądzicie? (tylna dokładka i progi)Wygląda to mniej więcej tak: to nie jest dokladka pakietu DTM tylko tylny dyfuzor w akcesoriach audi oznaczony jako sport.BTW lezy mi taki w garazu pomalowany na grafit mat , i nadal nie doczekal sie zalozenia
siemian Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Opublikowano 23 Maja 2010 Kurcze Panowie od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pakiet DTM... Co o tym sądzicie? (tylna dokładka i progi)Wygląda to mniej więcej tak: to nie jest dokladka pakietu DTM tylko tylny dyfuzor w akcesoriach audi oznaczony jako sport.BTW lezy mi taki w garazu pomalowany na grafit mat , i nadal nie doczekal sie zalozenia racja, racja. Moje niedopatrzenie. Kurcze te progi mnie kuszą strasznie...
Bart-S Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Siemian a będą pasować? Nie wiem czy ten element w sedanie i avancie jest taki sam - pamiętaj, że DTM nie miał wersji kombi...
siemian Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 w ETCE nie ma rozróżnienia sedan/avant więc powinno być ok...
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Fajne te progi, sam bym je brał gdyby nie było innych wydatków
siemian Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 ale ze mnie d*pa wołowa... Zagapiłem się przed światłami... S line-ie nadchodz...
truckmaniac Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ale ze mnie pupa wołowa... Zagapiłem się przed światłami... S line-ie nadchodz... Ot fujara :oklaski:
Wihajster Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ale ze mnie pupa wołowa... Zagapiłem się przed światłami... S line-ie nadchodz... to teraz nie dość, że powodziowy to jeszcze bity :>
Flyer Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ...i nawet 345mm nie pomogly? Nie zazdroszcze uszkodzen
turdzi Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ...i nawet 345mm nie pomogly? Nie zazdroszcze uszkodzen on to problem przedniego zderzaka S-line sie chyba sam rozwazal , ale nie zazdroszcze bo jak sie samemu zrobi bum bum to boli
Rekomendowane odpowiedzi