Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemian zmień ten filmik w 1 poście bo to wstyd żeby E46 objeżdżała B7 z klubu :naughty::decayed::kox:

Co tu jeszcze zostało do rezania :mysli::decayed:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 248,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przeciez gdyby on mial 3.0TDI i to po sofcie, to musialby 2 razy czesciej oddawac fure do blacharza... czyli wtedy juz w ogole by nie jezdzila, tylko stala :decayed:

Opublikowano

Przeciez gdyby on mial 3.0TDI i to po sofcie, to musialby 2 razy czesciej oddawac fure do blacharza... czyli wtedy juz w ogole by nie jezdzila, tylko stala :decayed:

:polew: :polew: :polew:

No pare wpadek miał jak czytałem, ale jak to mówią "dzwon" matką modów.

Ciężko będzie takie bite auto sprzedać :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

dlaczego ciężko? JA wychodze z założenia (i znam wiele osób które tak myśli) że jeśli auto jest naprawione z zachowaniem procedur fabrycznych to nic mu się nie dzieje (cóż to troche sprawa tego że w polsce połowa ludzi naprawia auta kładąc 2cm szpachli na blachy...)

Opublikowano

dlaczego ciężko? JA wychodze z założenia (i znam wiele osób które tak myśli) że jeśli auto jest naprawione z zachowaniem procedur fabrycznych to nic mu się nie dzieje (cóż to troche sprawa tego że w polsce połowa ludzi naprawia auta kładąc 2cm szpachli na blachy...)

To był żarcik :polew: , ja zawsze kupuje bite auta i doprowadzam je do ładu, bo znaleźć idealne graniczy z cudem w dobrych pieniądzach, najważniejsze, że dwa ślady zostawia :decayed::good:.

Zresztą pooglądam to twoje padło z polerowanymi z zachowaniem procedur fabrycznych reflektorami na zlocie w Bukowinie. :pleasantry::decayed::drunk:

Opublikowano

Powiem tyle ...

Samochd jest przepiekny, tylko w sumie zamiast bawic sie z tak wieloma rzeczami lepiej bylo dolozyc 25000pln i kupic tak dopasiony sline 3,0tdi quattro, bynajmniej ja bym tak zrobil.

Pozdrawiam.

I padło by pytanie co w nim zrobiłeś ? nic

umyłem :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj zawitały dystanse 15mm na tył z H&R :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

foto please... before and after ;-)

Opublikowano

To auto będzie bardzo łatwo sprzedać :)

Osobom z spoza forum :decayed:

Opublikowano
  • Autor

k**wa before nie zrobiłem...

After zrobie jutro. Ale wygląda dużo fajniej. A na letnich będzie jeszcze lepiej :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 20:22_________________________________________________Pablo uwierz mi że pewnie więcej osób by kupiło to moje auto niż Twoje... :wink4::decayed::naughty:

Opublikowano

cholera before nie zrobiłem...

After zrobie jutro. Ale wygląda dużo fajniej. A na letnich będzie jeszcze lepiej :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 17 Marzec 2011, 20:22_________________________________________________Pablo uwierz mi że pewnie więcej osób by kupiło to moje auto niż Twoje... :wink4::decayed::naughty:

No nie wiem moje miało tylko jednego dzwona i już jeździ prosto :decayed:Przynajmniej ja staram się jechać prosto :decayed:

Ale nie o nim mowa :wink4:

Dalej masz te 18" RS czy inne zapodajesz :mysli:

Opublikowano
  • Autor

mam te RSy ale najprawdopodobniej na ten sezon zawitają 18' AVUSy

Opublikowano

mam te RSy ale najprawdopodobniej na ten sezon zawitają 18' AVUSy

:good:

Opublikowano

Ile dałeś za dystanse? Może być PW jeśli to taka tajemnica :decayed::wink4:

Opublikowano
  • Autor

mało :decayed::naughty:

Opublikowano

znając siemiana mało to wiecie ile:D

ja kupowałem dystanse 17 mm na allegro z przedłużoną piastą i dawałem 180 chyba hmmm ale całą zimę jeżdżę bez zarzutu:)

Opublikowano
  • Autor

to ja dałem poodobnie za 15mm H&R ze śrubami :decayed::naughty::wink4:[br]Dopisany: 18 Marzec 2011, 17:54_________________________________________________w poniedziałek powinny się pojawić nowe felgi i nowa kiera :decayed: :decayed: :naughty:

Opublikowano

kurde zaskakujesz mnie cały czas nowe mody :kox:

Opublikowano
  • Autor

zaczyna mi się nudzić to auto i robie wszystko żeby go troche zmienić... :decayed::wink4:

Opublikowano

a ogólnie jak leci z furka:) :>