PABLO Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Widziałem to padło dzisiaj, nie długo będzie "łaciata edition" jak nie zrobisz z tym matem Najbardziej to mi się hamulce podobały A tak na serio to umył byś ją :gwizdanie:
pablo_ua4 Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 oj z mojąpomocą nawet szybciej niż myślisz :naughty: hehe no mam nadzieje jak narazie nam idzie bardzo dobrze
siemian Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 przyszedł czas na mała zmiene we wnętrzu. Zwykła kiere a4 b8 zastąpiła kierownica z RS5. Odkąd dotknąłem takiej u mystica nie dawało mi to spokoju i wiedziałem że musze taką mieć. Kiera oczywiście fabrycznie nowa. O ile na zdjęciu nie widać dużej róznicy o tyle na żywo róznica jest kolosalna. Kierownica jest dużo grubsza i to w całym zakresie. Dodatkowo ma dużo mocniejsze "przetłoczenie" na dole. Mod nie jest w pełni ukończony bo docelowo wyOutowane zostaną łopatki biegów a znaczek RS5 zostanie zastąpiony znaczkiem s-line. P.S. Stara kiera na sprzedaż
adamooo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 dajesz zaślepki na łopatki czy wstawiasz zwykłe czarne ? bo jak coś to możemy zrobić wymiankę
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Która to już kiera Następna pewnie ta będzie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209843.msg2764547#msg2764547
alvaro Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Jest coś takiego jak zaślepki ? Nie wydaje mnie sie... Chociaż w ETCE nie sprawdzałem...
adamooo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Siemianowy sklei lub napcha plasteliny..a te dam Mi w prezencie
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 znając siemiana wcale sie nie zdziwił bym wyslał mi boczki z wytartym przyciskiem zamykania drzwi i mowi a to se pomaluj czarnym mazakiem hehehehe p.s ale i tak go lubie
siemian Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Która to już kiera Następna pewnie ta będzie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209843.msg2764547#msg2764547 Miałem taką w rękach ale mógłby być kłopot z multifunkcja. adamooo zaślepek nie ma ale zawszze można dać obszyć. [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 19:52_________________________________________________ Która to już kiera jeśli dobrze licze to dziewiąta
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 jeśli dobrze licze to dziewiąta Lepiej nie mów tego potencjalnemu kupcowi w przyszłości bo będzie myślał że 9 dzwonów było Franca gruba się wydaje
siemian Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 bo francja jest mega gruba :naughty: :naughty:
PABLO Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 bo francja jest mega gruba :naughty: :naughty: Wystarczy bo podążając tym tropem będziesz kierownice od titanica
seves Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 przyszedł czas na mała zmiene we wnętrzu. Zwykła kiere a4 b8 zastąpiła kierownica z RS5. Odkąd dotknąłem takiej u mystica nie dawało mi to spokoju i wiedziałem że musze taką mieć. Kiera oczywiście fabrycznie nowa. O ile na zdjęciu nie widać dużej róznicy o tyle na żywo róznica jest kolosalna. Kierownica jest dużo grubsza i to w całym zakresie. Dodatkowo ma dużo mocniejsze "przetłoczenie" na dole. Mod nie jest w pełni ukończony bo docelowo wyOutowane zostaną łopatki biegów a znaczek RS5 zostanie zastąpiony znaczkiem s-line. P.S. Stara kiera na sprzedaż pieeeekna i nie gadaj nawet na fotach widać w chooooj różnicę duużo grubsza jest tak sie zastanawiam jak sie prowadzi autko z aż tak grubszą kierą.. pewnie kwestia przyzwyczajenia mi się R8 i pozostałe jednak ścięte z dołu najbardziej podobają choć nie wiem czy do takiego autka jak prawie rodzinne a4 do końca pasują PS jednak łopatki w manualu dziwnie wyglądają
turdzi Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 O ile na zdjęciu nie widać dużej róznicy o tyle na żywo róznica jest kolosalna. dobrze ze napisales bo na zdjeciu faktycznie nie widac roznicy , no moze za wyjatkiem tego ze masz S-tronica
Flyer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 nawet na focie widac, ze grubas jest... nawet to troche komicznie wyglada
marcin_o23 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 fajna ta kiera, i ty mi mówisz że mi nie załatwisz kiery z tts
Rekomendowane odpowiedzi