Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja biore jak cos twoje :kox:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 246,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemian

poluje na coś lepszego do środka bo to co mam to mi się już znudziło...

.... czyli Recarosy :naughty: czy co jeszcze innego :)

Opublikowano

Recaro pewnie nie kupi - Siemian zdaje sobie sprawę że większość postów wyglądała by tak :

"Foteliki fajne.....................ale bez szału..................miron miał takie już trzy lata temu"

tak więc obstawiam że z RS4 wsadzi :)

Opublikowano

Recaro pewnie nie kupi - Siemian zdaje sobie sprawę że większość postów wyglądała by tak :

"Foteliki fajne.....................ale bez szału..................miron miał takie już trzy lata temu"

:polew: :polew: :good:

recaro robi się p0spolite :polew: :polew: :polew: i tylko rs4 pasuje :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew:

jak coś się znajdze fajnego to się wtedy będzie myśleć...

Miron ja myśle inaczej:

"Ten Miron to przebiegły typ.... już 3 lata temu wiedział że będe miał Recarosy i chciał być taki jak ja będe :decayed:"

Opublikowano

Miron ja myśle inaczej:

"Ten Miron to przebiegły typ.... już 3 lata temu wiedział że będe miał Recarosy i chciał być taki jak ja będe :decayed:"

:kox:

dobre :decayed: :decayed: :decayed::kox: :kox: :polew:

Opublikowano

Miron ja myśle inaczej:

...........w jednej kwestii to by się zgadzało..........................3 lata temu to ja jeździłem do Magdy :decayed:

Opublikowano

miron o to bylo ponizej pasa :))) :evil:

Opublikowano
  • Autor

Miron ja myśle inaczej:

...........w jednej kwestii to by się zgadzało..........................3 lata temu to ja jeździłem do Magdy :decayed:

starzejesz się Miron. Byłem pewien że napiszesz coś w tym stylu... :decayed::naughty:

Opublikowano

Siemian mile mie dziś zaskoczyłeś :wink4: pierwszy raz widziałem porządek w twoim aucie :gwizdanie: bo jak pamiętam strach było wsiadać taki syf :sick3: :sick3: dekory na zywca :good::naughty: jeszcze bydom z ciebie ludzie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Siemian mile mie dziś zaskoczyłeś :wink4: pierwszy raz widziałem porządek w twoim aucie :gwizdanie: bo jak pamiętam strach było wsiadać taki syf :sick3: :sick3: dekory na zywca :good::naughty: jeszcze bydom z ciebie ludzie :polew: :polew: :polew:

"Słoneczko" kazało to i jest porządek :wink4:

Opublikowano

qrde ... tak patrze raz jeszcze na foty w folii i powiem szczerze - KOOOOOOOOOXXX !!! :good: :good: za***iście to wyszło

Opublikowano

Siemian a felg nie planujesz tym samym walnąć w czarny mat? :mysli:

Opublikowano

btw. felga totalnie nie w moim guście ... ale tego nie poddaje dyskujsji.

W czarnym proszku napewno wyglądałaby lepiej

Opublikowano

"Słoneczko" kazało to i jest porządek :wink4:

Wszyscy wiedzą ze to Magdy zasługa :gwizdanie: Marek to leser :wink4: nawed mi kazał dziś alumu przekładać :fool: :fool:
Opublikowano

qrde ... tak patrze raz jeszcze na foty w folii i powiem szczerze - KOOOOOOOOOXXX !!! :good: :good: za***iście to wyszło

Najlepsze jest to,ze zdjecie nie oddaje prawdziwego efektu.Na zywo lepszy efekt.

Opublikowano
  • Autor

dokładnie. I moim zdaniem te chromy w połączeniu z srebrnymi alusami nadają temu autu charakter. Na zdjęciach tego nie widać.

Bart jak ostatnio był w Bielsku to przyznał mi racje i powiedział że właśnie ekstra się to komponuje.

btw. felga totalnie nie w moim guście ... ale tego nie poddaje dyskujsji.

W czarnym proszku napewno wyglądałaby lepiej

ze zdjęć też mi się tak wydaje, a na żywo moim zdaniem jest idealnie.

Jeden minus, auto musi być czyste żeby byl efekt a brudne to jest zaraz po wyjezdzie z myjni :decayed: Folia matowa czarna się straszliwie brudzi

Opublikowano

TO TERAZ NA LATO walnij białą perłe

Opublikowano
  • Autor

hehe, ostatnio widziałem BMW w kolorze srebny mat. Troche mało widoczne ale jak się przypatrzyłem to nawet mi się spodobało :kox:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 18:39_________________________________________________o tu jest ta beemeczka:

6.jpg

3.jpg

...ale jaja ona była CZORNA!!! :decayed::polew: :polew: :polew: :polew:

1.jpg

Opublikowano

siemian tak sobie czytam i czytam i czytam i się zastanawiam kiedy skończysz modzić tą swoją strzałę :mysli::decayed: :>