variocustoms Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 opalarka w rękę i jechano z lodem (na następny raz)
marcin_o23 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 ja cie :gwizdanie: ale u nie tez już druga osłona
wojtekce Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 posadzkę wytarłes przynajmniej?? cały warsztat :oklaski:
adamooo Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 air ride by się przydał w zime podnosisz i masz w d*pie zaspy
MarianekZg Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 mała masakra po podniesieniu auta troszke plastiki sie połamały. Najlepsze że jak pchaliśmy auto po tych kafelkach żeby na podnośnik wjechać to tylne koło się za bardzo nie obracało bo go blokował lód w nadkolu. Już wiem czemu na śliskim się tak cięzko rusza :decayed: ten śnieżek na dole wypadł przy podnoszeniu auta a potem było tak: osłony osłonami ale masakra się robi pod autkiem w taką pogodę ;( ;( :thumbdown:
Jet_a Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Siemian a ja mam pytanko z innej beczki,bo widzę,że zaliczasz sie do grupy podwyższonego ryzyka jak ja,majac silnik BLB ( z tym,że ty masz ten plus ze masz manual ) czy w zwiazku z tym dokonales swapa napędu pompy olejowej i dokonales tzw. "uleczenia" ? Co do twojego auta to sie nie wypowiadam,218 stron robi swoje a Auto chyba przeszło wszystkie modyfikacje
jedrekx Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Auto chyba przeszło wszystkie modyfikacje nie wszystkie, nie było jeszcze sedanem i kabrioletem
Jet_a Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 haha to by było chyba jedyne na świecie Cabrio w Avancie ! :polew: Siemian do roboty !
siemian Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 Siemian a ja mam pytanko z innej beczki,bo widzę,że zaliczasz sie do grupy podwyższonego ryzyka jak ja,majac silnik BLB ( z tym,że ty masz ten plus ze masz manual ) czy w zwiazku z tym dokonales swapa napędu pompy olejowej i dokonales tzw. "uleczenia" ? Co do twojego auta to sie nie wypowiadam,218 stron robi swoje a Auto chyba przeszło wszystkie modyfikacje nie ja wychodze z założenia że nie będe panikował i na zapas wymieniał pół auta. Jak się zepsuje to się wymieni...
Brysio Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 siemian tak daje pompie po d*pie ze nie ma czasu myslec o zepsuciu sie :decayed:
Hipo Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Siemian a ja mam pytanko z innej beczki,bo widzę,że zaliczasz sie do grupy podwyższonego ryzyka jak ja,majac silnik BLB ( z tym,że ty masz ten plus ze masz manual ) czy w zwiazku z tym dokonales swapa napędu pompy olejowej i dokonales tzw. "uleczenia" ? Co do twojego auta to sie nie wypowiadam,218 stron robi swoje a Auto chyba przeszło wszystkie modyfikacje nie ja wychodze z założenia że nie będe panikował i na zapas wymieniał pół auta. Jak się zepsuje to się wymieni... to tak, jak ja PS thx za kierownice i poduche, jak zwykle wszysko wporządku
Jet_a Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 nie ja wychodze z założenia że nie będe panikował i na zapas wymieniał pół auta. Jak się zepsuje to się wymieni... :polew: rozumiem że to " wymieniał pół auta" to taka aluzja ? a tak poważnie ja też tego nie wymieniałem ale pomyśle o tym za jakies 50 tys jak trzeba będzie rozrząd robić
szczawik Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 nie ja wychodze z założenia że nie będe panikował i na zapas wymieniał pół auta. Jak się zepsuje to się wymieni... :polew: furka za***ista
martinus Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 oczywiście, że wporzo, garatulację z mojej strony - graty mi proszę zachomikować (całe szczęście że mało ich potrzebuje by było na wypasie )
Rekomendowane odpowiedzi