Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No nareszcie te białe fotele z czymś grają :thumbup1:

:mysli:....z łopatkami przy kierze ??.....:mysli:

:decayed:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
No nareszcie te białe fotele z czymś grają :thumbup1:

:mysli:....z łopatkami przy kierze ??.....:mysli:

z Twoim obitym ryjem jak Cie spotkam :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 03:31 ---------- Poprzedni post napisany at 03:31 ----------

Opublikowano

...co to ostatnio za spięcia w Waszej ekipie? :whistling:

Opublikowano
  • Autor

nie nie... tutaj nie ma żadnych spięć. :wink: Arturek lubi jak się tak do niego mówi :decayed::decayed::decayed:

nie no a tak na poważnie to ja nie zauważyłem spięć. To akurat było całkowicie na żarty :wink:

Arturo to akurat pomocna duszyczka... Tylko trzeba poziom trzymać żeby się gołodupiec nie rozbrykał :polew::polew::polew:

Jak chcecie żeby ktoś wam wycofał w dystrybutor na stacji benzynowej śmiało piszczie do Arturka :decayed::decayed::decayed: oj ale to stare dzeje...:decayed::decayed: Pompa VP pierwsza, pomapa VP druga itd :wink:

Tak więc spięć nie ma... :wink: a jeśli ktoś nie potrafi wyciągać wniosków to tak się kończy :wink: od lat to samo u nas :wink:

Opublikowano

Siemian chyba na bombie wrocil w nocy,ze takie mile rzeczy pisze o Arturze:decayed::decayed:

Przez tel zawsze mowi co innego:facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
nie nie... tutaj nie ma żadnych spięć. :wink:Arturek lubi jak się tak do niego mówi :decayed::decayed::decayed:

nie no a tak na poważnie to ja nie zauważyłem spięć. To akurat było całkowicie na żarty :wink:

Arturo to akurat pomocna duszyczka... Tylko trzeba poziom trzymać żeby się gołodupiec nie rozbrykał :polew::polew::polew:

Jak chcecie żeby ktoś wam wycofał w dystrybutor na stacji benzynowej śmiało piszczie do Arturka :decayed::decayed::decayed: oj ale to stare dzeje...:decayed::decayed: Pompa VP pierwsza, pomapa VP druga itd :wink:

Tak więc spięć nie ma... :wink: a jeśli ktoś nie potrafi wyciągać wniosków to tak się kończy :wink: od lat to samo u nas :wink:

co za parówa :facepalm::decayed::decayed::decayed:

Bartku tak jak Marecki pisze nie ma napinki :wink:

---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ----------

Siemian chyba na bombie wrocil w nocy,ze takie mile rzeczy pisze o Arturze:decayed::decayed:

wiem Bieniek wiem.....nie pierwszy raz o tym słyszę :grin::grin::grin: ,że w oczy wszystkiego nie potrafi powiedzieć :polew:

---------- Post dopisany at 08:32 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ----------

nie nie... tutaj nie ma żadnych spięć. :wink: Arturek lubi jak się tak do niego mówi :decayed::decayed::decayed:

polecam się :palacz::thumbup:

Opublikowano
  • Autor

coś w tym jest. lakierowałem regały. nawdychałem się świństwa to pewnie na haju byłem :decayed::decayed:

Opublikowano
Marek środek pewnie szykuje do ślubu :naughty:

A ja wiem kto będzie kierowcą :decayed::grin:

Opublikowano

Ty? ...........:decayed:

Opublikowano
Ty? ...........:decayed:

Ni .... :decayed:

Opublikowano

Pewnie przyszła żona i tak już do końca życia jego lub jej... :whistling::decayed::kox:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj poczyściłem troszke Recaroski.

Przed:

przed.jpg

w trakcie:

progres.jpg

progres2.jpg

od razu widać gdzie było czyszczone :wink:

i po:

po.jpg

Opublikowano

czym czyściłeś ??

Opublikowano

Marek na tych fotach wyglądają nadal na mega uje****:decayed:

Opublikowano
  • Autor

bo na pierwszych 3 są mega ujebane :wink:

Opublikowano

Wiem. Najlepiej te gdzie masz po części wyczyszczone tam ewidentnie widać różnicę:wink:

Opublikowano
  • Autor

dokladnie. szczerze mowiac bylem zaskoczony że tak ładnie to schodzi tym środkiem :wink:

Opublikowano

Jak by nie było to już bardzo wysoka półka kosmetyków do skór:wink: