siemian Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 Siemian, graty wypasionego moda spoko to wygląda. Tylko czy nie za jasno? PS. W bagażniku zawsze burdel to tam na czerwono zrób :grin: :grin: czy za jasno to sam na razie jeszcze nie wiem. ja lubie jak jest dużo światełek Jeśli bede chciał ściemnić to wlutuje jeden rezystorek do listwy i będzie po sprawie
FBI Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Co to Q@#$%^ za piłeczka:D:polew: Bracie cieszę się, że wszystko się udało:wink: Obejrzałem zdjęcia i muszę powiedzieć, że efekt przeszedł moje oczekiwania:D jeżeli jednak z czasem okaże się, że światło jest za silne, dorobimy moduły ściemniające pod CAN.
siemian Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 trzeba by to jeszcze pod CLH podpiąc ale musze pomyśleć jak
KERCZI Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Co to Q@#$%^ za piłeczka:D:polew:Bracie cieszę się, że wszystko się udało:wink: Obejrzałem zdjęcia i muszę powiedzieć, że efekt przeszedł moje oczekiwania:D jeżeli jednak z czasem okaże się, że światło jest za silne, dorobimy moduły ściemniające pod CAN. to kiedy można podjechac do CIebie na montaz???!!!???
Arturoo Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 trzeba by to jeszcze pod CLH podpiąc ale musze pomyśleć jak wieczorową porą ....prezentuje się zayebiście :naughty:....graty ciekawego moda.... exklusive pełną gębą :slina::slina: CLH powiadasz ......
PABLO Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Dobry mod siemian, już pewnie idą zamówienia u Ciebie i FBI
Marynarz____ Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Silnik już był, ledy wewnątrz z A6 też to jeszcze quattro by się przydało bo brak no i lampy tył z A6
siemian Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 lampy tył z A6 od dawna mi chodzą po głowie ale potrzebowałbym kogoś kto zrobi mi je tak że nie będą parowały, mrugały, wylączały się itp... niestety nikt nie jest w stanie mi tego 1000% zagwarantować... Na quattro mam zdecydowanie za mało mocy... już w ogóle by nie jechało...
poziek Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Przy czerwonym czułbym sie jak w burdelu No to w Twoim przypadku dzień jak codzień
siemian Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 Przy czerwonym czułbym sie jak w burdelu No to w Twoim przypadku dzień jak codzień no tak ale to jeszcze musiałbym wozić Twoją kukłe na prawym fotelu
poziek Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Przy czerwonym czułbym sie jak w burdelu No to w Twoim przypadku dzień jak codzień no tak ale to jeszcze musiałbym wozić Twoją kukłe na prawym fotelu Jeżeli jarają Cie ponad stu kilogramowi faceci po trzydziestce z wiecznym zarostem na gębie (piszę o sobie) to płynną z tego giejowskie wnioski...
Bieniek Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Przy czerwonym czułbym sie jak w burdelu No to w Twoim przypadku dzień jak codzień no tak ale to jeszcze musiałbym wozić Twoją kukłe na prawym fotelu Jeżeli jarają Cie ponad stu kilogramowi faceci po trzydziestce z wiecznym zarostem na gębie (piszę o sobie) to płynną z tego giejowskie wnioski... To i tak 40kg mniej niż Siemian,wiec proporcje są zachowane:decayed::decayed:
siemian Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 :grin: Bieniek już mnie tak nie odchudzaj Ty hultaju :polew::polew:
poziek Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Słyszałem, że siemian łyka jakieś ukraińskie środki na odchudzanie zwierząt
srb38vx Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Dupni jesteście :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew
Arturoo Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Słyszałem, że siemian łyka jakieś ukraińskie środki na odchudzanie zwierząt U Was takich rarytasów nie ma ? ......? U nas mówią na to pizza
Tomeks Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Zwierząt tucznych sie nie odchudza,tym bardziej siemianów
Marynarz____ Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 lampy tył z A6 od dawna mi chodzą po głowie ale potrzebowałbym kogoś kto zrobi mi je tak że nie będą parowały, mrugały, wylączały się itp... niestety nikt nie jest w stanie mi tego 1000% zagwarantować... Na quattro mam zdecydowanie za mało mocy... już w ogóle by nie jechało... 200 kucy na quatro za mało?? To po co zmieniałeś 2.0 na 2.0, trzeba było iść na całość i 3.0 zasunąć
Dev Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Słyszałem, że siemian łyka jakieś ukraińskie środki na odchudzanie zwierząt Laxigen czy cos takiego .... :grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi