siemian Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Nowe fotki z pozdrowieniami z Chorwacji :>
Johnyjurek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Człowieniu FURA MEGA KOKS myślałeś może nad ściemą szyb ?
MarianA4 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witam Ze skórą wszystko OKi. Ja również mam taką samą skórę, więc chyba nie żaden przeszczep. Wiem że były różne rodzaje skór Valcona i Volterra (może to zależy od rodzaju skóry?) Wydaje mi się, że jak się zamawiało Valcone przy zwykłych fotelach to i tak fotele były lepiej wyprofilowane niż zwykły standard z materiałem, stąd optyczne podobieństwo do sportowych foteli.
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Z fotelami sie wyjaśniło. Był przeszczep z B6. Sa to sportowe skórzane fotele. pozdrawiam
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja mam to samo z lusterkiem ;P powinienem miec z czujnikiem deszczy a mam zwykłe ale żadnej kostki nie znalażłem w podsufitce
Aydaho Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ja mam to samo z lusterkiem ;P powinienem miec z czujnikiem deszczy a mam zwykłe ale żadnej kostki nie znalażłem w podsufitce bo to jest opcja w kodzie wyposażenia wystepuje jako jedna z dwóch - jeżeli nie masz osobno kodu na sensor to nie masz czujnika deszczu i wszystko się zgadza
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 ale ja mam w kodach ze mam czujnik deszczu a do nie mam
siemian Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 no troszke mi temacik "rozmyliście" :> Zamieszczam zdjęcie wnętrza po wymianie kierownicy i dodaniu rns-a (foto by KERCZI :> :> :> ) A tu kolejna porcja fotek Pozdrawiam
Flyer Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Przydalby sie zawias nizej i dystans.
siemian Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 co do dystansu to nie jestem przekonany. ale zawias chce zmienić. pozdrawiam
siemian Opublikowano 25 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2008 hmmm... szczerze mówiąc nie pamiętam. Musze sprawdzic, ale przy pelnym skrecie minimalnie ocierają. pozdrawiam
H4mm3R Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Najprawdopodobniej ET45 dlatego ja szukam z ET35 bo nie są tak schowane
Madas Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 RNS-E robi swoje ekstraklasa... niezłe fotosy ...
siemian Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Niestety dzisiaj przydarzyło małe uppsss. Słup stanął na drodze mojego poślizgu.. zabrakło quattro
Madas Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 oż w morde współczuje i to na same święta będziesz klepał czy wymieniał błotnik?? bo zderzak to wiadomo
siemian Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2008 nie wiem jeszcze. I tak pójdzie z AC.Wielkie szczęscie w nieszczęsciu bo jade dzisiaj na sylwka do Wiednia i jakbym coś rozwalił (lampa, zawieszenie) to raczej był nie pojechał. A tak to tylko blachy pogięte. Zajme się tym zaraz po nowym roku
Madas Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 miłego sylwka wobec tego i baw się dobrze
Rekomendowane odpowiedzi