Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dla mnie kiszka, (w B6 Avant, ciemnym chyba ładniej wyglada) ale o gustach się nie gada, mi bardziej ta fela leży do srebrnego

6771cc08aab3f26a.jpg

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

felgi co pokazuje Vario oraz Siemian + erseowe... to chyba największe klasyki juz wśród felg do OOOO.

Dobrze że w nich i tak wyglądaja dobrze :cool1:

Opublikowano

Siemian ale co to za nie ORI dekle?? Co to za MIX z d*py???[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 22:40_________________________________________________te dekielki zjebaly robote bo ogolnie fela daje rade, ale dekielki koniecznie zmien na takie jak maja byc...

Dekle są ori. W tych felgach były stosowne 3 rodzaje dekli. Prawdopodobnie pod koniec tygodnia przyjdą do mnie inne dekle, bo te rzeczywiście pomniejszają tą felge

jak dla mnie kiszka, (w B6 Avant, ciemnym chyba ładniej wyglada) ale o gustach się nie gada, mi bardziej ta fela leży do srebrnego

6771cc08aab3f26a.jpg

te felgi są zbyt popularne

Opublikowano

Siemian ale co to za nie ORI dekle?? Co to za MIX z d*py???[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 22:40_________________________________________________te dekielki zjebaly robote bo ogolnie fela daje rade, ale dekielki koniecznie zmien na takie jak maja byc...

Dekle są ori. W tych felgach były stosowne 3 rodzaje dekli. Prawdopodobnie pod koniec tygodnia przyjdą do mnie inne dekle, bo te rzeczywiście pomniejszają tą felge

Siemian kto Cie tak oszukal??? byly tylko i wylacznie jedne dekle do AVUS III

Te ktore masz sa najprawdopodobniej dopasowane z S-LINE'ow B6 albo odpowiednikow audikowskich MAM8

ale nie widac dokladnie na tym zdjeciu...

[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 23:24_________________________________________________tylko i wylacznie takie dekielki byly ori do tej felgi...

1519430613

ale rozumiem ze felga chciales nawiazac do samochodu, stad zrobiles te składaki :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

teraz dekielki są takie i pomimo że mają coś w sobie to pomniejszają niestety tą felge i trzeba je będzie zmienić

dys3.jpg

Opublikowano

no to chyba masz ta ETKE taka jak i samochod :polew: :polew: :polew:

DEKLE sa na 100% z felgi S-LINEowej

Opublikowano

ten dekielek był w b7 w 18' ale w innym wzorze

Opublikowano

poznajesz???

AVUS III wychodzil tylko w s4 b6/b7

Ty masz dekle z tej felgi:

1512362069

Opublikowano

poznajesz???

AVUS III wychodzil tylko w s4 b6/b7

Ty masz dekle z tej felgi:

1512362069

dokłądnie to samo napisałem powyżej

Opublikowano

no i co edytujesz posty :)

i kto jest debesicak???

Opublikowano

wyedytowałem przed tym jak napisałeś :tongue4::wink4:

Debeściak jestem ja, Tobie się poprostu udało :decayed:

zle sobie popatrzyłem.

Biorąc pod uwage że już chyba 3 razy mialem racje jak się o coś spieraliśmy, teraz jest 3:1 :decayed: :decayed: :decayed:

... co nie zmienia faktu że dobre dekle będą na dniach :decayed:

A oszukać to mnie nikt nie oszukał, bo widziałem co kupuje. A felgi wziąłem od Maćka

Opublikowano

teraz dekielki są takie i pomimo że mają coś w sobie to pomniejszają niestety tą felge i trzeba je będzie zmienić

dys3.jpg

obawiam sie ze dostanie samych dekielkow graniczy z cudem albo z grubymn portfelem,,,,wkladaj 19"[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 23:33_________________________________________________

wyedytowałem przed tym jak napisałeś :tongue4::wink4:

Debeściak jestem ja, Tobie się poprostu udało :decayed:

zle sobie popatrzyłem.

Biorąc pod uwage że już chyba 3 razy mialem racje jak się o coś spieraliśmy, teraz jest 3:1 :decayed: :decayed: :decayed:

... co nie zmienia faktu że dobre dekle będą na dniach :decayed:

A oszukać to mnie nikt nie oszukał, bo widziałem co kupuje. A felgi wziąłem od Maćka

japierdole_123.jpg

Opublikowano

jużkupiłem dekielki :decayed::naughty:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 23:35_________________________________________________Kerczi oboje wiemy że 19' dla mnie to nie jest dobry pomysł. Połamią się po dwóch dniach...

Opublikowano

moze w koncu zaczniesz jezdzic normalniej... :wink4:

Opublikowano

jeżdze normalnie :decayed::naughty:

Opublikowano

jezeli mowa o wieku dziewczyny dla Siemiana to ja bym został przy 18 stce :wink4:

Opublikowano

narazie są i będą 18. Dekielki jutro :decayed::naughty:

Opublikowano

avus robi robote

Opublikowano

narazie są i będą 18. Dekielki jutro :decayed::naughty:

wrzuć od razu fotkę ;)