ptyś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 witam kolegow jakie byscie polecili glosniki dwudrozne na tylna polke pod radyjko 4x45w posiadam juz subwofer w bagazniku i wzmacniacz ale wolal bym sygnal z radyjka pod te glosniki zgory dzieki za podpowiedz pozdro
audiii a4 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 było juz pełno o tym :szukaj: na tylna półkę nie daje sie głośników
qoperek Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 na tylna polke mozna dac reczniczek lub jakas maskotke jak masz dzieciaka :>
_Solar_ Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 było juz pełno o tym :szukaj: na tylna półkę nie daje sie głośników niestety konstruktorzy nie we wszystkich autkach zamontowali ori naglosnienie wiec pewnie kolega chcial sobie cos zalozyc zeby lepiej gralo
brzdek84 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Tez mam ten problem, macie gdzies moze jakis link do tej dyskusji? z gory dzieki, pozdrawiam
2lio Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ja mam seryjne glosniki w tylniej polce (sedan), wie moze ktos jakiej one sa wielkosc? bo przednie maja 13cm? a tylnie?
audiii a4 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ja mam seryjne glosniki w tylniej polce (sedan), wie moze ktos jakiej one sa wielkosc? bo przednie maja 13cm? a tylnie? :szukaj:
2lio Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ja mam seryjne glosniki w tylniej polce (sedan), wie moze ktos jakiej one sa wielkosc? bo przednie maja 13cm? a tylnie? :szukaj: no wlasnie o rozmiarze tylnich nie moge znalesc, przednie znalazlem, ze 130mm
dixon39 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Oczywiscie ze glosniczki w tylna poleczke i to 6x9. Ja mam takie w tylnej polce plus wzmacniacz i jest ok zagluszaja mi wszystkie fabryczne glosniki . Ale wzmacniacz obowiazkowo musisz dac
2lio Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 a te z tyłu mają 16cm dzieki za odpowiedz:)
Rekomendowane odpowiedzi