Gość Lokiszta Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Witam jak rozebrać pilot chodzi mi dokładnie o płytkę, która zamocowana jest na dwóch jakby mosiężnych bolcach.Może już ktoś to rozbierał?. Pozdrawiam.
soulmaster3m Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Pilot do B6 nie jest taki sam jak do B5? Bo jeśli tak to wystarczy je podważyć i pociągnąć. Ale! W jednym wyszły bez problemu, ale w drugim już się zaczął plastik łamać to dałem spokój.
krzysiek23 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 haha no u mnie niechcialy za chiny wyjsc musialem obudowe rozwalic(ale i tak zmienialem na nowa)
Gość Lokiszta Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 mój drugi nie działa i chciałem zobaczyć co grane immobilizer jest sprawny odczytuje pin czy jeżeli znajdę pilot używany o tej samej częstotliwości i przełożę pigułkę to dam radę do zakodować czy to bardziej skomplikowane.Aha ze zdjęć wynika,że to jakby takie bolce są ?
soulmaster3m Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Tak, to te bolce. Immo nie ma totalnie nic wspólnego z pilotem. To są niezależne urządzenia. Błagam Cię/Was, nie proszę o poprawną ortograficznie polszczyznę, ale używaj znaków interpunkcyjnych, przez Ciebie/Was moje oczy krwawią. Jeśli chodzi o zakodowanie pilotów czy sprawdzenie czy działają to sprawa wygląda przyjemniej jak w B5 bo można to z VAGa zrobić tak jak to pokazano w filmiku zamieszczonym w pierwszym poście tego tematu: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/dorobienie-kluczykow-komplet-adapracja-pilota-immo-pin-pompka-centralnego-zamka-266131/ ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- nawet na komorce przy odrobinie dobrej woli mozna pisac poprawnie i przy uzyciu znakow interpunkcyjnych oraz polskich znakow diaktrycznych tak to te bolce immo nie ma totalnie nic wspolnego z pilotem to sa niezalezne urzadzenia blagam cie was nie prosze o poprawna ortograficznie polszczyzne ale uzywaj znakow interpunkcyjnych przez ciebie was moje oczy krwawia jesli chodzi o zakodowanie pilotow czy sprawdzenie czy dzialaja to sprawa wyglada przyjemniej jak w B5 bo mozna to z VAGa zrobic tak jak to pokazano w filmiku zamieszczonym w pierwszym poscie tego tematu httpa4klubplaudia4b5131dorobieniekluczykowkompletadapracjapilotaimmopinpompkacentralnegozamka266131 tak napisana tresc az prosi sie o przeczytanie
Gość Lokiszta Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 rozumiem i dzięki super opis
Rekomendowane odpowiedzi