stanley Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Ja się wybieram na termy, w sobote jak nie bede na mega kacu w sobote od rana pijemy także tego
kkam Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Ja się wybieram na termy, w sobote jak nie bede na mega kacu w sobote od rana pijemy także tego przekonaliście mnie, termy mogą poczekac:decayed:
moskal Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 przestancie pier**lic , ze jedziecie na 2 dniowy zlot zeby siedziec na termach
Arturoo Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 przestancie pier**lic , ze jedziecie na 2 dniowy zlot zeby siedziec na termach zważ, że inicjatywa nie wyszła od ślązaka
moskal Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 przestancie pier**lic , ze jedziecie na 2 dniowy zlot zeby siedziec na termach zważ, że inicjatywa nie wyszła od ślązaka przeca widza
stanley Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Pamiętam, jak na swoje pierwsze dwie bukowiny brałem lustrzankę żeby porobić fajne foto, od trzeciej bukowiny dałem sobie spokój- aparat nigdy nawet nie został wyciągnięty z torby - po prostu fc**j mało czasu żeby zajmować się pierdołami
moskal Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Pamiętam, jak na swoje pierwsze dwie bukowiny brałem lustrzankę żeby porobić fajne foto, od trzeciej bukowiny dałem sobie spokój- aparat nigdy nawet nie został wyciągnięty z torby - po prostu fc**j mało czasu żeby zajmować się pierdołami dokladnie tak
Artur82 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 jedziemy pogadać i nayebać się pomyliłeś kolejność... ...nayebać i pogadać ---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ---------- PS. KASA za zlot poszła
Gość cwiara Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Ja się wybieram na termy, w sobote jak nie bede na mega kacu w sobote od rana pijemy Noo. Mądrego to i przyjemnie posłuchać
bongod Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 A w termach się nie pije ?? jak nie to i ja daje sobie spokój
chudineze Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Pamiętam, jak na swoje pierwsze dwie bukowiny brałem lustrzankę żeby porobić fajne foto, od trzeciej bukowiny dałem sobie spokój- aparat nigdy nawet nie został wyciągnięty z torby - po prostu fc**j mało czasu żeby zajmować się pierdołami Dlatego co roku coraz mniej zdjęć jest po zlocie
poziek Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Pamiętam, jak na swoje pierwsze dwie bukowiny brałem lustrzankę żeby porobić fajne foto, od trzeciej bukowiny dałem sobie spokój- aparat nigdy nawet nie został wyciągnięty z torby - po prostu fc**j mało czasu żeby zajmować się pierdołami Dlatego co roku coraz mniej zdjęć jest po zlocie Za to filmów przybywa nagrywanych z ukrycia
MAGIC87 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Pamiętam, jak na swoje pierwsze dwie bukowiny brałem lustrzankę żeby porobić fajne foto, od trzeciej bukowiny dałem sobie spokój- aparat nigdy nawet nie został wyciągnięty z torby - po prostu fc**j mało czasu żeby zajmować się pierdołami Dlatego co roku coraz mniej zdjęć jest po zlocie Za to filmów przybywa nagrywanych z ukrycia Dlatego w tym roku nie jedziesz? YT nie nadążał z przetwarzaniem filmów z Tobą jako ,, miszcz drugiego planu''
Kasjan Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Reszta kasy już przelana, na ostatnią chwilę ale jest Fajnie że bedzie sporo ludzi już w czwartek. Nie mogę sie doczekać, normalnie jak dzieciak
Magdalenah Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Reszta kasy już przelana, na ostatnią chwilę ale jest Fajnie że bedzie sporo ludzi już w czwartek. Nie mogę sie doczekać, normalnie jak dzieciak
chopin Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Ja się wybieram na termy, w sobote jak nie bede na mega kacu w sobote od rana pijemy Noo. Mądrego to i przyjemnie posłuchać Ćwiara to jak Ty licznik ogarniesz Wihajstrowi ? chcesz mieć problemy z zalogowaniem się na forum ? Zlocik opłacony
Gość cwiara Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Spokojna Twoja rozczochrana. Nie takie rzeczy sie na kacu robilo
Rekomendowane odpowiedzi