MAGIC87 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Znaczy, przepojka do spirytusu? no cuś takiego Cwiara pierwszy na degustacje spoko stary powtórka z Ostrowa Dobrze zrobiłem biorąc poniedziałek wolny. wez odrazu wtorek:naughty:
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Znaczy, przepojka do spirytusu? no cuś takiego Cwiara pierwszy na degustacje spoko stary powtórka z Ostrowa Dobrze zrobiłem biorąc poniedziałek wolny. Weź cały Tydzień wolny
Gość cwiara Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Znaczy, przepojka do spirytusu? no cuś takiego Cwiara pierwszy na degustacje spoko stary powtórka z Ostrowa Dobrze zrobiłem biorąc poniedziałek wolny. wez odrazu wtorek:naughty: Tak sie zastanawiałem własnie, bo w poniedziałek jeszcze urodziny mam
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Znaczy, przepojka do spirytusu? no cuś takiego Cwiara pierwszy na degustacje spoko stary powtórka z Ostrowa Dobrze zrobiłem biorąc poniedziałek wolny. wez odrazu wtorek:naughty: Tak sie zastanawiałem własnie, bo w poniedziałek jeszcze urodziny mam To z każdym musisz napić się Haha
MAGIC87 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 mam 0,7 swojskiego wyrobu, dostałem od klienta. Nie wiem jak smakuje ale jak co to pod te urodziny moze sie nadać
Hugo Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Ja pierdziele, ale pijusy Zakaz macie w domu i chcecie nadrobić stracony czas w jeden weekend? I nie szalejcie ze zdjęciami i wpisami o GR bo to jest forum publiczne
Gość cwiara Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Ja pierdziele, ale pijusy Zakaz macie w domu i chcecie nadrobić stracony czas w jeden weekend? I nie szalejcie ze zdjęciami i wpisami o GR bo to jest forum publiczne Zeby tylko nie zabraklo
A4-Tomek Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Arturoo jak coś to zrobię Ci foto story jakbyś znowu nie pamiętam rok temu cytrynówka Ci zasmakowała :naughty: ciekawe co będzie tym razem kurde mogłem odkupić od męża kuzynki bimbru bo im zostało z wesela :naughty: coś ponad 50% ma
Arturoo Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Arturoo jak coś to zrobię Ci foto story jakbyś znowu nie pamiętam rok temu cytrynówka Ci zasmakowała :naughty: ciekawe co będzie tym razem kurde mogłem odkupić od męża kuzynki bimbru bo im zostało z wesela :naughty: coś ponad 50% ma kolega Arturoo jak coś to zrobię Ci foto story jakbyś znowu nie pamiętam rok temu cytrynówka Ci zasmakowała :naughty: ciekawe co będzie tym razem kurde mogłem odkupić od męża kuzynki bimbru bo im zostało z wesela :naughty: coś ponad 50% ma zabieram swój
A4-Tomek Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 Arturoo jak coś to zrobię Ci foto story jakbyś znowu nie pamiętam rok temu cytrynówka Ci zasmakowała :naughty: ciekawe co będzie tym razem kurde mogłem odkupić od męża kuzynki bimbru bo im zostało z wesela :naughty: coś ponad 50% ma kolega ojjjj tam nooo :decayed: przynajmniej wiedziałeś co się działo
A4-Tomek Opublikowano 10 Marca 2014 Opublikowano 10 Marca 2014 ............no niby tak ale spoko Arturoo ciebie i tak było na fotach mało nie to co Polko i jego miny :grin: ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:27 ---------- no kaska za zlot poszła :banan:
trepek Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 A powiedzcie mi, bo juz nie pamietam, w Bukowinie mozna dostac goraca wode poza sniadaniem/kolacja?
poziek Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 A powiedzcie mi, bo juz nie pamietam, w Bukowinie mozna dostac goraca wode poza sniadaniem/kolacja? Tak
Suli Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Bo jedzie na zlot Renault Safrane Cienias - leszczu:thumbdown:
Rekomendowane odpowiedzi