fantowski Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 No w Bukowinie w czwartek bardzo ładny przykład dawał. Wzorowy No wybaczcie mi...jak się człowiek z wioski raz na rok wyrwie do miasta to głupieje ale obiecuje że się poprawie i będę grzeczny:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) czyżbyś z forum Tico jechal na zlota? do Parzymiechów-Dolnych ze swoim księdzem w dodatku
wladi Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 No w Bukowinie w czwartek bardzo ładny przykład dawał. Wzorowy No wybaczcie mi...jak się człowiek z wioski raz na rok wyrwie do miasta to głupieje ale obiecuje że się poprawie i będę grzeczny:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) czyżbyś z forum Tico jechal na zlota? Przecież nie powiedziałem że jadę ale jak już to predzej pojadę z forum melexa:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) ---------- Post dopisany at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- Fanta nie zaczynaj.... memory five wladi i wszystko jasne :-)
MarianekZg Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 wszyscy się czepiliście wladiego jak to takie dobre chłopisko i wypije i poreza
klysek Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 wszyscy się czepiliście wladiego jak to takie dobre chłopisko i wypije i poreza potańczy i pośpiewa
Gość harry19-19 Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 pożartuje trochę , ziomek na luzie
wladi Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 wszyscy się czepiliście wladiego jak to takie dobre chłopisko i wypije i poreza I po pyskuje:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
klysek Opublikowano 26 Listopada 2013 Opublikowano 26 Listopada 2013 wszyscy się czepiliście wladiego jak to takie dobre chłopisko i wypije i poreza I po pyskuje:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) i kukurydze zrobi
Gość harry19-19 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 no i flaszkę postawi dla dalekiego podróżnika
MarianekZg Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 wszyscy się czepiliście wladiego jak to takie dobre chłopisko i wypije i poreza I po pyskuje:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-) i kukurydze zrobi to znaczy masz na myśli Popcorn
reikeb Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 I zasiałem złooo, bo temat ucichł ale leci dalej na wolnym xD Widze są same konkrety, to mi sie podoba
Rafi78 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Wladi mnie namaścił na swego zastępcę...powiadam Wam jeszcze za Wladim zatęsknicie będzie się działo:naughty:
Arkadiush Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Władi nic nie chce powiedzieć ale wam zdradzę na Bukowinie chce zaśpiewać piosenkę
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Hmm nie mam czerwonej ale mogę zaśpiewać piosenkę o Tobie:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Arkadiush Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Hmm nie mam czerwonej ale mogę zaśpiewać piosenkę o Tobie:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) ja też nie mam czerwonego a o mnie czemu ?
A4-Tomek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Kubę Bielaka znowu zapraszacie? zaś się schleje i będzie dziwne miny do aparatu robił :polew: nie no ogólnie dwie Bukowiny wraz z nim spoko
Wihajster Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Kubę Bielaka znowu zapraszacie? zaś się schleje i będzie dziwne miny do aparatu robił :polew: nie no ogólnie dwie Bukowiny wraz z nim spoko nie ma szans.Powiedział,że wiecej nie zniesie towarzystwa Wladiego
poziek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Kubę Bielaka znowu zapraszacie? zaś się schleje i będzie dziwne miny do aparatu robił :polew: nie no ogólnie dwie Bukowiny wraz z nim spoko nie ma szans.Powiedział,że wiecej nie zniesie towarzystwa Wladiego :polew::polew::polew:
A4-Tomek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Kubę Bielaka znowu zapraszacie? zaś się schleje i będzie dziwne miny do aparatu robił :polew: nie no ogólnie dwie Bukowiny wraz z nim spoko nie ma szans.Powiedział,że wiecej nie zniesie towarzystwa Wladiego Wladi mu powiedział że jeździć nie umie? :polew:
wladi Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Kubę Bielaka znowu zapraszacie? zaś się schleje i będzie dziwne miny do aparatu robił :polew: nie no ogólnie dwie Bukowiny wraz z nim spoko nie ma szans.Powiedział,że wiecej nie zniesie towarzystwa Wladiego Wladi mu powiedział że jeździć nie umie? :polew: No co Ty powiedziałem mu że puknąłem Beatę:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Gość harry19-19 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Pany ruszcie z terminem :decayed: jesteś miłosierdzie niecierpliwy
Rekomendowane odpowiedzi