cabanmat Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Witam ponowie Przy załączeniu świateł przeciwmgielnych z tyłu w Audi A3 powinny się zaświecić żarówki w dwóch lampach czy tylko w jednej ?
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Lewy tył powinien się zapalić...chyba ,że ktoś.. coś pomodził
jacek70 Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Po prawej stronie oryginalnie jest zaślepka i niema żarówki.
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Po prawej stronie oryginalnie jest zaślepka i niema żarówki. Chyba ,że ktoś usunął zaślepkę i wstawił żarówkę
jacek70 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Po prawej stronie oryginalnie jest zaślepka i niema żarówki. Chyba ,że ktoś usunął zaślepkę i wstawił żarówkę Tak ale to już inna bajka i można dowód stracić.
Arturoo Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Po prawej stronie oryginalnie jest zaślepka i niema żarówki. Chyba ,że ktoś usunął zaślepkę i wstawił żarówkę Tak ale to już inna bajka i można dowód stracić. Dlaczego ?? Mało aut ma podwójne przeciwmgielne tylne ?? C5 avant np.
jacek70 Opublikowano 8 Października 2013 Opublikowano 8 Października 2013 Mówimy o fabryczniej instalacji w A3.
Fido Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Nie chciałbym za takim jaśkiem jechać w nocy w deszczu u którego paliły by się oba przeciwngielne tylne.
cabanmat Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 Spoko spoko pali się jedna Po prostu nie świeciło nic... dałem do znajomego elektryka samochodowego i ogarnął mi to po prostu myślałem że powinny świecić się dwie
Rekomendowane odpowiedzi