Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uszkodzona pompa wtryskowa pytania..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Uwaga pomagam!

Dobre słowo :naughty:

:grin: no widzisz da się :D nie no poczyszczę wszystko i będę pytał co do składania hm.. do tego dochodzi ustawienie nastawnika ustawienie zapłonu :facepalm: boże w coś ty się wpakował...

Opublikowano
No właśnie już zaczynają się schody.. różnica prosta ,.. wtyczka. ale to ogarnę na forum jest schemat co i jak.. odlutowałem kable z nastawnika i tutaj zdziwienie jednak jest pełno opiłków na tym hm jak to nazwać elektromagnes ?? cewka ?? w każdym bądź razie jest syf. i tutaj rodzi się pytanie jak to po wyczyszczeniu złożyć ?? chodzi mi dokładnie o ten cały sworzeń od nastawnika jak nałożyć na to ta szynę górna bo z tego co zauważyłem jest kilka położeń ;/ dobrze było by to zrobić samemu. względy są dwa raz że co samemu to wiem co mam nikt mnie w konia nie zrobi po 2 kasa ;/ pompiarz powiedział mi 600 ;/

Poszukaj na forum jest temat o czyszczeniu nastawnika.

Opublikowano
trepek a to skupujesz pompy? ja mam jakaś totalnie rozebraną AFN, moge jutro fotke wstawic

Wrzuc mi na PW zdjecia tego, co masz :-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

spoko poszukam na pewno. mimo tego chciał bym zachować ten wątek na wypadek jakichś dziwnych wypadków aby dowiedzieć się co i jak na szybko

---------- Post dopisany 18-10-2013 at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany 16-10-2013 at 14:17 ----------

Pompa poskładana.. Zbieram kaskę na rozrząd i będę wkładał. jak już zmontuje to wtedy dopiero będą jajka :D z ustawieniem nastawnika itp. :P

---------- Post dopisany 24-10-2013 at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany 18-10-2013 at 23:12 ----------

koledzy wiem że potrzeba VAG-a do ustawiernia dawki i tego potencjometu nastawnika hm jakim to programem robić aby widzieć te dane co potrzeba ??

kupi taki na allegro ? doradźcie coś

Opublikowano

VCDS lite 1.O z witaminką + kabel Vag USB :) i wszystko ogarniasz

Opublikowano

polski vag też ogarnie

Opublikowano

Niby ogarnia ale ja tam wole zdecydowanie VCDS'a :)daje więcej możliwości na przyszłość :)

Opublikowano
  • Autor

skad go dostac gdzie go kupić ?? jakie ceny koledzy ? mam kabel USB z jakiegos taniego zestawu;d

---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:29 ----------

POLSKI VAG 2.5 + KKL usb VW Audi Skoda Seat kabel (3625942513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ??

Opublikowano

Ten kabel wystarczy KKL współpracuje z Vcds'em :) A link do programu i instrukcję podeśle Ci na PW :)

Opublikowano
  • Autor
Ten kabel wystarczy KKL współpracuje z Vcds'em :) A link do programu i instrukcję podeśle Ci na PW :)

bylo by elegancko :) pasuje to ogarnąć bo pompa złożona..muszę tę wtyczkę przelutować jeszcze hm

---------- Post dopisany at 18:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:57 ----------

jak Myślice ile wyciągnę ps/nm nz tej pompie ? mam wtryski od AFN założę tę pompę i dobrego softa zrobię ile mogę liczyć ?

Opublikowano

150-155 jak silnik pozwoli

...

Opublikowano
  • Autor
150-155 jak silnik pozwoli

słabo :D gwizdajke z AWX pasuje wrzucic :P