macietola Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 witam mam pytanie nie bylo mnie raptem 5dni zona jezdzila autem..przed chwila bylem autem na zakupach bla bla bla...ruszajac cofalej sokrecilem kola i jak by cos strzelilo po lewej stronie jak zjechalem z nawet nie 3 cm kraweznika..jadac do sklepu czulem jak by mi kolo scinalo tzn i przy jezdzie po luku w prawo masa auta dociskala lewa strone(wiadomo) auto dziwnie sie zachowywalo opona wydawaja dzwiek dziwny..co to moze byc? dziekuje za pomoc ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- jutro do diagnosty zobaczymy co powie pewnie cos z zawiecha
powaguspisz Opublikowano 16 Października 2013 Opublikowano 16 Października 2013 Strzelanie, może wskazywać na przegub. A jeśli jest mocno rozbity to strzela no i również może być odczuwalne noszenie auta bo ma luz.
macietola Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Opublikowano 12 Listopada 2013 winne bylo lozysko.. pozdr
bart1907 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Jednak nie zawieszenie to tylko łożysko.
macietola Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 tak..wywalone bylo jak jezor psa pluto zreszta oba wymienione i teraz to sie toczy lepiej.. dziwne ze lozysko moze stukac i znosic..przynajmniej zawiexha tyz zrobiona nie zeby przy okazji ale zrobiona..pozostaje oczekiwac zimy
GTD_RFD Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 nie miałeś wcześniej żadnych objawów zużytych łożysk?
macietola Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Opublikowano 18 Listopada 2013 strzelaly a bardziej jeden pojedynczy metaliczny strzal przy np.ruszaniu na skrecanym lekko kole jak pod malenki kraweznik(3cm) musialem podjechac na parkingu
GTD_RFD Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 myślałem że objawy uszkodzonego łożyska koła to tylko huczenie i wycie
galka90 Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 to dziwne bo łożysko żeby zaczęło strzelać i pukać to musi już być tak zużyte że to bajka chyba że jakiegoś chinola miałeś to wtedy wszystko możliwe:P
Rekomendowane odpowiedzi