ghostrider1916 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Witam. Panowie mam konkretny problem , złamał mi się bagnet i za ch... nie moge znaleźć nowego nigdzie. Moj silnik to 3.0 V6 quattro w audi a4 b6. Czy mógłby ktoś z takim piecem zmierzyć mi bagnet i podac mi jego długość bo za chiny nie moge go dostac a tak sobie dorobie. Prosiłbym o dokładny wymiar od początku pomarańczowej zawtyczki i od jej końca . Z góry dziekuję życzliwej osobie za pomoc . A jeśli ktoś ma to z chęcią kupie
Kazik123 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 jutro moge podać ci wymiary pozdr
ghostrider1916 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 Ok będę czekał. Podaj mi kilka wymiarów jakbyś mógł. Od początku korke od miejsca gdzie zaczyna się babnet itp . Dziekuje
dawid2300 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Kolego nie kombinuj - miałem podobny przypadek, szukałem po allegro po hurtowniach ( ceny zaporowe ) za używkę wołali ok 100zł, zadzwoniłem do z Ciekawości do pobliskiego ASO ( w moim przypadku Rzeszów ) i kupiłem nówkę sztukę oryginał za bodajże 30zł ( polecam tą drogę )
gibon_81 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Kolego nie kombinuj - miałem podobny przypadek, szukałem po allegro po hurtowniach ( ceny zaporowe ) za używkę wołali ok 100zł,zadzwoniłem do z Ciekawości do pobliskiego ASO ( w moim przypadku Rzeszów ) i kupiłem nówkę sztukę oryginał za bodajże 30zł ( polecam tą drogę ) Dokładnie ok 40 zł nówka sztuka.
galka90 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 na allegro kiedyś gościu miał sam kupowałem nie kombinuj bo w asn jest ten bagnet dwa razy zgięty i dlatego jest z tak elastycznego materiału a jak zrobisz cos nie tak i urwie ci sie w kijowym miejscu a zassie to pompa alejowa to może być niemiło cena pamietam wyszła mnie około 60 zł z przesyłką
cichy8610 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Dzwoń do ASO tam mają najtaniej sam tak zrobiłem jak miałem jeszcze w swojej budzie ANS'a
Rekomendowane odpowiedzi