majkel20 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 jaki problem podaj mu swoje dane, kasa na konto za felgi i niech sam zamawia kuriera. Ty zapakujesz, nakleisz list przewozowy i poszło. Może to będzie jakieś rozwiązanie. To samo mu napisałem. To coś tam marudzi i wymyśla, niech się pałuje....
arkady1321 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 tez tak idzie-najwyzej on doplaci:grin:
Gość Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 sendit.pl - paczka do 30kg - 17,21 pln UPS lub DPD (bez pobrania ) podobnych stron jest dużo .
arkady1321 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 i nawet sprawdzają wagi.....jak się nie zgadza to i tak trzeba dopłacić.....sam miałem tak wiele razy....a oponki to przesyłka niestandartowa i jest inna cena
Hugo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 i nawet sprawdzają wagi.....jak się nie zgadza to i tak trzeba dopłacić.....sam miałem tak wiele razy....a oponki to przesyłka niestandartowa i jest inna cena Nie w DPD. Płacisz jak za normalną przesyłkę. Korzystam z Sendit.pl i polecam. Tylko opony przejdą w DPD bo w UPS będzie już dopłata
szafa Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 i nawet sprawdzają wagi.....jak się nie zgadza to i tak trzeba dopłacić.....sam miałem tak wiele razy....a oponki to przesyłka niestandartowa i jest inna cena Nie w DPD. Płacisz jak za normalną przesyłkę. Korzystam z Sendit.pl i polecam. Tylko opony przejdą w DPD bo w UPS będzie już dopłata Hugo w ups tez przejdą ale trzeba zapakowac w karton w kształcie prostopadłościanu:wink:
marcin_o23 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 W dpd wprowadzili pezesylke niestandardowa platna plus 10 zl, za wyslanie 4 kol zaplacisz ok 100 zl
arkady1321 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 będę musiał skorzystać z DPD, bo UPS bierze więcej:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi