Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi S5 8T Sportback Sepang Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tocze fele ;]

Znam to uczucie jak ktoś ciśnie Cie by się pościgać, a Ty bidny nie możesz bo dziury :grin::grin:

Opublikowano
Tocze fele ;]

Znam to uczucie jak ktoś ciśnie Cie by się pościgać, a Ty bidny nie możesz bo dziury :grin::grin:

ja w takich sytuacjach zawsze udaję że rozmawiam przez telefon :grin:

Opublikowano
  • Autor

Natomiast ja się napawam reakcja oponenta jak dodaje gazu, pada strzał z wydechu, ktoś już robi redukcje, a ja dalej 50km/h :grin::grin:

Opublikowano

ale piękność - tyle że to nie na codzień

Opublikowano
Żeby nie było. Zdjęcia są z 3G, nie 3G+.

a czym to sie rozni ?

Opublikowano

3G od 3G+? 3G+ montowane było w poliftach, 3G w przedliftach (po 2009 roku) - z tego co się orientuję to jest spora różnica w grafice :wink:

Opublikowano
tu koleś nieźle je do a4 B8 wsadził ale 10,5 cala :shock3:

Molestuj,macaj żeby Ci wymienili.

vwzone.pl • Zobacz temat - [Audi A4 B8] Air Vossen project

Kurde podoba mi się to koło,chyba czas na odświeżenie auta :grin:

:naughty:

http://a4-klub.pl/b8-a4-s4-rs4-76/all-b8-a4-airride-wojtsen-285129/index10.html

Opublikowano
Hmmm szczerze watpie w te rewelacje podobnie jak Gabriel.

Dla Ciebie lepiej wymienic te felgi to jest bezdyskusyjne.

dystans to tez dodatkowe obciazenie dla zawieszenia.

hahahahha leżę stary :) jesteś mistrzem

Dystanse w tym przypadku to chyba konieczność ponieważ większe et lepiej brać gdy planuje się big brake kit i felgę Concave.

Pocas nie słuchaj się tylko wypchnij to dystansem ( sam u siebie mam i słuchaj ... żyję ! )

Jeśli chodzi o zmianę et czy to 45 czy 25 w przypadku CVT i tak małych szerokości nie ma wpływu na concave, sprawdzałem dokładnie :) Jedynie szerokość 9 a 10,5. Dzwoń do Best jeśli chcesz wymienić na inne et ale z tego co tu czytam to ja chyba się już nie znam na niczym i leżę ze śmiechu

Opublikowano

Poplules monitor ? :decayed:

Przy ET 25 nie potrzeba zadnego dystansu wiec na sranie brac 45 i go zakladac.(no chyba ze cos jeszcze z hamulcami bedzie kombinowane)

Jesli sprawdzales dokladnie na zywo to OK ja widze podobnie jak i reszta tylko na zdjeciach.

I kolejna sprawa jesli dla Ciebie dystans nie jest dodatkowym obciazeniem dla lozysk to jestes mistrz:grin:

A ze zyje Twoje auto to nie watpie.

Tylko ile Ty nim robisz km na takim setupie?

PS

wstałeś?

:grin:

Opublikowano

tak dokładnie dystans nie jest obciążeniem dla łożysk ( posiada wewnętrzny kołnierz i zewnętrzny więc jest naturalnym przedłużeniem felgi - sztuczną regulacją osadzenia ) a przede wszystkim zawieszenia człowieku - wytłumacz mi obciążenie dla zawieszenia na PW proszę. Za dużo przy tym grzebię żeby w to uwierzyć :naughty: Robię tygodniowo średnio 400 km na dystansach, mam audi na co dzień więc nie pier... głupot

Dokładnie doradziłem większe ET bo przy 9J jak sobie życzył kolega przy et 25 - jak sprawdzałem u siebie 4 tłoczek się ledwo mieścił a co gdyby chciał coś większego ... Naturalnie do S5 podchodzą 4x10,5 et 45 ale pocas chciał 9J do normalnego poruszania się. Jeśli po dystansie będzie lipa z chęcią pomogę w wymianie kół o ile się da. Nie rozumiem o co tyle krzyku

Paweł czekam na PW z dokładnymi danymi o dystansach mających wpływ na zawieszenie

Opublikowano

ale Witek ma u siebie z przodu zestaw z RS5 i z tego co wiem, to tutaj jest problem, ze przy takim ET ta felga nie wejdzie,tak?

wiec wg mnie naturalnym wyborem powinno byc et25, prawda?

jesli kogos zle zrozumialem, to z gory przepraszam

Opublikowano

jasne tylko to są felgi concave, mocno skoszone po prostej ( nie łukiem ) na to mnie vossen uczulał. Więc przesunięcie et jeszcze bardziej do środka mogłoby być ryzykowne do większych zacisków przy 9J. Dlatego ja u siebie zastosowałem dystans zamiast brać felgi z niższym et które było mega blisko zacisku. Zobaczymy, sam jestem ciekaw tej sytuacji i oczywiście pomogę.

Opublikowano

ok, teraz rozumiem... ksztalt felgi ma tutaj znaczenie. dzieki za wyjasnienie:wink:

Opublikowano

mój czas to pieniadz :decayed:

Co ja Ci bede szukał, wujka google znasz to poczytaj.

Tematów multum.

Poza tym jak ktos nie znajac mnie osobiscie wyjezdza od "nie pier.." to nie chce mi sie gadac.

Tyle z OT.

Opublikowano
  • Autor

Tyle Wam powiem :decayed:

2014_03_21_12_59_18.jpg

Opublikowano

Niebieskie auto,niebieska hala,niebieski śmietnik....mania:grin:

Opublikowano

ładnie kółka leżą

Opublikowano

Domyślam się że masz samochód teraz w trybie sport ustawiony? To jest maksymalnie nisko jak schodzi na zawieszeniu pneumatycznym?

Opublikowano

Przepiękne auto!

Wracając do dyskusji n/t ET, co niby jest nie tak ?