Buba Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zobaczymy, ale już troszkę mi nerwy zeszły. Nie trójcie mi już krwi A ktoś już pisał że brzydkie te felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Coś pisali o robieniu loda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 No żeby nie to et to byłby to za***iste felgi Poważnie to jest/będzie kosa. Widziałem taka sukę jak Twoja wczoraj znaczy kolor i liczba drzwi-jest masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 no i jak, zakonczyles temat? jakies foto siekniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Hmmm szczerze watpie w te rewelacje podobnie jak Gabriel. Dla Ciebie lepiej wymienic te felgi to jest bezdyskusyjne. dystans to tez dodatkowe obciazenie dla zawieszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Kto Ci udzielil takich informacji?maja te felgi z ET25? Jesli maja to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, zeby przymierzyc wg mnie dopoki nie przymierzysz felg z ET25 to nie bedziesz pewiem, wydaje mi sie, ze bedzie roznica i to spora Skoro concave jest ten sam, tylko jest więcej mięsa do piasty to felga będzie identycznie wyglądać. Chyba że ktoś tu ściemnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 ja Ci mówię że ściemnia na maxa - pokazał by klientowi felgę z ET45 i ET25 to by zobaczył różnicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Nie ma co się napinać. Zobaczę w piątek Ryśki Podobno concave w CVT i 9'' jest taki sam przy 45 jak i przy 25. wg mnie mam tak samo wklęśniętą felgę. Tak sobie myślę z drugiej strony. Czy jakbym wrzucił zdjęcia bez gadania o ET to czy by ktoś tu w ogóle zauważył różnice ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 zdecydowanie tak - bo mi ta felga od razu się spodobała ale własnie jej wklęsłość mi nie dawała spokoju - ale jako że to było jedno foto na szybko to nie chciałem bić piany A po za tematem - jeżeli Tobie się podoba - to nie ma co bić piany - w sumie to tylko koła - pewnie nie Twoje pierwsze nie osatnie To że część z nas ma tu zryte berety na punkcie kół to inna sprawa - przeciętny kowalski i tak będzie gały wyczeszczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zaraz zaraz! Mówiłeś coś o lodach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zaraz zaraz! Mówiłeś coś o lodach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Apropo, h4mm3r pytał o 3D na mapach z 2014. Ciekawostka Wydział prawa UŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 no tak - ale nie przy ET 45 przy takim ET to jedynie możesz filmiki na necie pooglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Zaraz zaraz! Mówiłeś coś o lodach! trenuj, trenuj!! musisz jakos przekonac chlopakow z Best Pefrormance do wymiany felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 pięknie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Żeby nie było. Zdjęcia są z 3G, nie 3G+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Felga konkret, ale musisz mieć ładne drogi w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Często nadrabiam kilometry jadąc inna, gładszą trasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Apropo, h4mm3r pytał o 3D na mapach z 2014. http://s30.postimg.org/u3xd68cct/2014_03_13_17_28_43.jpg Ciekawostka Wydział prawa UŁ http://s30.postimg.org/p2pz4v4wd/2014_03_13_17_34_44.jpg http://www.agg.pl/_uploads/thumb/uploads-events-WYDARZENIA_ZLOTE_WIERTLO-ZLOTE_WIERTLO_IKONA_jpg_900_999999_normal_1.jpg Gitara SD dziś dotarły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Często nadrabiam kilometry jadąc inna, gładszą trasą No ja to notorycznie robię, ale żeby uzyskać efekt musiałbym u siebie wrzucić 21' albo 22' a niestety wtedy to chyba będę musiał się toczyć 40km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi