Ireneusz Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam Jak znakomita większość użytkowników starszych modeli A4 mam problem z blokującymi hamulcami z tyłu. Naczytałem się już tu o sposobach czyszczenia, regenerowania zacisków ale w moim przypadku zaciski kwalifikują się do naprawy raczej tylko przez wyrzucenie na złom (totalna rdza, popękane gumki osłaniające tłoczek - tłoczek zapieczony na amen). I tu pytanie do ludzi z Wawy - gdzie w stolicy można kupić nowe zaciski hamulcowe tylne - w moim przypadku żeliwne w umiarkowanej cenie? Niekoniecznie musi to być oryginał Audi ale może być Lucas itp. Kiedyś od jakiegoś kumpla dowiadywałem się i wspominał, że jeden zacisk Lucasa kosztuje około 260 zł, nie wiem czy to nadal aktualne więc pytam was o to (adres sklepu, cena części, ew. nr tel.). I jeszcze jedno pytanie - prosiłbym o adres sklepu oraz orientacyjną cenę łożyska piasty koła tylnego prawego bo też kwalifikuje się u mnie do wymiany. Będę wdzięczny za pomoc.
Nosfer Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/czesci_w_super_cenach_z_hurtowni_duze_upusty_dla_klubowiczow-t30793.0.html Skontaktuj się z człowiekiem - dowiesz się wszystkiego..
Rekomendowane odpowiedzi