koza043 Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Witam poszukuję części do swojej audi bo chcę żeby wyglądała tak samo jak przed spotkaniem z borsukiem A mianowicie chodzi o obudowę świateł przeciwmgielnych nigdzie nie mogę takiej znaleźć proszę o pomoc .
Dave J. Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Raczej nie do zdobycia. Jeśli tylko górna część tych dokładek ci pękła to wstaw ori kratke od seryjnego zderzaka na oba halo. Chyba jedyne rozwiązanie. Tylko u ciebie spotkałem takie maskownice w zderzaku ^^
Kazik123 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 sprawdź tylko czy ori kratki wejdą
Ra4al Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Bądź jeżeli masz starą połamaną obudowę i troszku zdolności manualnych to możesz zabawić się w puzzelki, posklejać, ponakładać włókna szklanego z żywicą od tyłu dla wzmocnienia, z przodu szpachlą do plastiku pouzupełniać ubytki i wyrównać pęknięcia i masz .
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 poszukaj tu ---> :: a4mods.com :: - The Premiere Audi A4 Modification Guide and Library
Rekomendowane odpowiedzi