Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

la'śmić/jeszcze śmić ;)/ by Spid LBN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, siema jestem już od jakiegoś czasu na forum ale jeszcze nie przedstawiłem nowego członka bo w sumie to nie ma czym się chwalić, no ale w sumie jak już jestem no to pochwalę się planami na sezon zimowy bo jest trochę do zrobienia aby planowany czas wyjazdy zakończył się z dniem rozpoczęcia wiosny ;)

A więc o to i śmić za pare groszu w którym drzemie potencjał i w którego warto zainwestować czas i $$ gdyż plan nie jest trudny bo będzie realizowany we własnym warsztacie, OKEJ czas do konkretów let's GOOO !!

Audi A4 b5 rocznik 1995

silnik: 1.8 ADR 125km (ile zostało ?? o to jest pytanie) + podtlenek LPG - KOMPLETNA SERIA

wyposażenie: klima, wspomaganie, centralny zamek, elektryczny szyberdach, elektryczne lusterka, elektryczne szyby

heble: seria

nadwozie: oj tu jest wiele do roboty

PLANY ;)

Pierwsze co planuję to doprowadzenie SILNIKA do stanu igła tzn podstawowy serwis oleje itd, rozrząd, uszczelnić wał z przodu i z tyłu, uszczelnić miskę olejową oraz klawiaturę, sonda labda, zmienić łańcuch i może lepszy dolot ale jaki ?? to się dowiem na forum, mam nadzieje że pomożecie ;)

Drugie doprowadzenie ZAWIASU do stanu 100% tzn wymiana z prawej strony końcówki drążka, tulejki wahacza oraz amorka oraz ustawić zbieżność do tego sprężyny -40mm na przodzie lub gwint

Trzecie ogarnięcie nadwozia a mianowicie pomalowanie całego samochodu raczej w ten sam kolor oraz wymiana ''d*py'' gdyż była uderzona a jakiś majster ''wiesiek hydraulik'' nałożył szpachli na nienaciągniętą d*pę i wszystko puchnie więc będzie wycinana i zmieniana

Czwarte kapcie 17 lub 18 cali najbardziej tu wchodzi w moją myśl oryginał od A3/S3 pomalowane w kolor srebrny lub biały

Piąte wydech seria na przodzie a końcowy dwururka ładna delikatna nie za duża

Sześć jednostka sterująca audio Pioneer oraz cztery głośniki Hertz + 2x syczki tez Hertz oraz subwoofer aktywny

Planuję również kilka fantów takich jak

tablica na tył ala USA,

kierunki USA,

lampy przednie od lift lub pozostaną stare,

lampy tył od lift,

I chyba tyle, głównie chodzi mi o doprowadzenie Audi do stanu perfect na ładnym kapciu i nie dużej glebie żeby wszystko pasowało do siebie z umiarem i bez przesady ;))

fotki poglądowe robione kalkulatorem ale są, profi sesja będzie robiona tak tip top zaraz przed wjechaniem na warsztat i wtedy każdy szczegół będzie opisany oraz pokazany więc proszę o cierpliwość ;))

show.php?img=645166_cam00139.jpg.html]Hosting Zdjęć-CAM00139.jpg

show.php?img=645168_cam00141.jpg.html]Hosting Zdjęć-CAM00141.jpg

show.php?img=645170_cam00142.jpg.html]Hosting Zdjęć-CAM00142.jpg

show.php?img=645177_cam00140.jpg.html]Hosting Zdjęć-CAM00140.jpg

Opublikowano

kolego fotki by się przydały :)

Opublikowano
  • Autor

fotki będą będą, jutro postaram się zrobić, najpóźniej w weekend ;)

Opublikowano

no witamy, fajnie, że sam będziesz koło audi robił i masz jeszcze gdzie:) powodzonka i czekamy na fotki

Opublikowano

myślałem ze moja jest najstarsza 96 ale widzę ze są pasjonaci :D

Opublikowano

Odnośnie kierunków USA to w polsce prawo zakazuje takich wynalazków.

Opublikowano
  • Autor

a dlaczego to zakazuje ?? miałem hondę przerabiałem ją na usdm, kolege policja zatrzymała i nawet nie przyczepili się o ambery które to miał właśnie włączone w kierunkach, chyba że akurat Pany Milicjanty się nie znały na przepisach co jest dość powszechne w naszym szowinistycznym kraju ;))