ŁukaszA4 Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Dobrze że jeszcze nie napisali że bezwypadkowa... ale znając życie przez telefon, Panie, absolutnie nie bita, igła! Żeby nie robić ot w temacie to jak poszukiwanie nowego autka?
Maniu. Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 Dobrze że jeszcze nie napisali że bezwypadkowa... ale znając życie przez telefon, Panie, absolutnie nie bita, igła! Żeby nie robić ot w temacie to jak poszukiwanie nowego autka? Na logikę, to cały czas jest bezwypadkowa, bo nikt nie zginął, czyli jest po kolizji, a nie wypadku Autko kupiłem 3 dni po sprzedaniu tego, trochę się wpakowałem w przedlifta, ale jest V6 Quattro, będę ją robił na wzór tej, tzn. kolor lz5k, alusy zostały, pomaluję całość i będzie dobrze.
Prezes870 Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Troche ot ale niechcacy napisalem heh
Maniu. Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 Jedni auta pieszczą, drudzy klepią i sprzedają. Wstawiłem link do ogłoszenia, żeby nikt z forum nie miał później niespodzianki i tyle. Pisałem już wcześniej, ale jeszcze raz się powtórzę, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi