mario_a4 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Witam, Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 1,8Tquattro.Chciałbym wymienić rozrząd ale nie znam się na mechanice i stąd pytanko.Jakiej firmy części i jakie to części ?Oczywiście nie pytam o najdroższe oryginały ale i nie najtańsze, jakieś przyzwoite. I ile powinien wziąć mechanik za taką usługę? Z góry dziękuje za podpowiedź. 1
zwalowy Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ja kiedy wymienialem w swoim pasek(rutynowo przy okazji rozebranego przodu) rozczarowalem sie jadac do sklepu i podajac kod silnika kiedy o3malem pasek wracajac do domu okazalo sie ze to zly pasek 152zabki a ma byc 153...okazuje sie ze wystepowaly 2 rodzaje paskow co mnie podkurwilo bo dodatkowa kombinacja na sprawie wsumie oczywistej kupujac pasek do TEGO a nie innego silnika
Dev Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 masz tam dwie rolki, pasek i napinacz trzeba rozebrac przód i przyjrzec sie też pompie wody cześci zamów u Dzik-a Pro Choice - części samochodowe, VAG, Motul, Mann
mario_a4 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Opublikowano 27 Października 2013 No właśnie dzięki za link ale ja się obawiam sytuacji jak napisał poprzednik.Wolał bym raczej coś na miejscu zakupić w sklepie.A te rolki to są rolki napinacza?Mogli byście mi podać jakieś nazwy producentów danej części?
Dev Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 W Twoim roczniku nie ma juz pomyłek Pasek 153 zeby i napinacz hydrauliczny
Rekomendowane odpowiedzi