KikiTBG Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam ! Przedstawię wam moje A4 B5 OGÓLNIE: MODEL: A4 B5 SILNIK: 1.8 MOC: 125KM ROK: 1997/1998 MODY POD MASKĄ: seria ZAWIESZENIE: seria UKLAD HAMULCOWY: seria + ABS KOŁA: 16” stalówki WYPOSAŻENIE POCZĄTKOWE: - 2 x elektryczne szyby - el. lusterka - wspomaganie kier. - 2xPP. - ABS - centralny zamek NAGŁOŚNIENIE: -radio Alpine CDE-120RR -ori głośniki w przednich drzwiach PLANOWANE ZMIANY : -centralny z pilota -zderzaki od Polifta -lampy od Polita -kierownica trójramienna od S 4/RS 4 -dymione tylne lampy -grill od RS4 -skórzane stołki z grzaniem -alufelgi 17” - zmiana głośników z przodu i zamontowanie głośników w półce z tyłu -wsadzenie jakiejś skrzynki bassowej -wrzucenie jakiegoś zawiasu gwintowanego Jak na tą chwilę to to wszystko DOKONANE ZMIANY : -założone sprężyny obniżające przód/tył - 40 mm -wsadzona skrzynia bassowa Blaupunkt 850 w a rms około 450 + wzmak Blaupunkt GTA 350 -zakupione i pomalowane ori alu od A3/S3 17" Kilka fotek: Tak wyglądała kilka dni po zakupie : Nadszedł czas na zmiany Zmiana zawieszenia na sportowe ( sprężyny obniżające - 40 mm) Nowe buciki dla AudiQ 17" przed renowacją Tu już alu po renowacji ( nadlanie ubytków i malowanie) AudiQ już na alu ( wiem brak tej listwy na drzwiach strasznie razi , jeszcze kilka dni i listwa będzie na swoim miejscu ) I kilka innych zdjęć Pozdrawiam , i przy kolejnych modach więcej fotek
cylit Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Fajna Audiczka Powodzenie w modach Widzę, że kolega z TBG Pewnie kiedyś przelecimy obok siebie na trasie S-rz-TBG
KikiTBG Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 cylit, pewnie na siebie wkońcu trafimy hehe PS. w Sandomierzu organizujecie jakieś spoty ?
cylit Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nic mi niestety na ten temat nie wiadomo... Nikogo na tym forum nawet nie spotkałem z Sandomierza. Mam nadzieje, że kiedyś coś się poruszy w tym temacie A u was coś się dzieje? Po sąsiedzku można wpaść
KikiTBG Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Oczywiście codziennie wieczorem około 19-20 zbieramy się ze znajomymi na kauflandzie postać pogadać . Jeżeli Ci się nudzi , wpadnij !
cylit Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Spoko! Jeśli znajdę czas jak najbardziej zawitam
KikiTBG Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Wczoraj wpadła kierownica od Audi 80 Coupe
Michalos Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 ladne autko, felgi w bieli?? (jaki profil opony?), ale kiere bym sobie odpuscil
KikiTBG Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Opublikowano 23 Listopada 2013 Michalos, felgi w bieli profil opony 40 , a kierownica prawie darmo także nie można było odmówić
a4-freunde Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 kiera ma swoju smak .... miałem taka w 90 coupe
Armi Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 Wczoraj wpadła kierownica od Audi 80 Coupehttp://img191.imageshack.us/img191/3594/ufto.jpg Jak za darmo to opraw w ramkę i powieś na ścianie:wink: Do B5 szkoda montować - nie ma poduszki.
Rekomendowane odpowiedzi