OblatywacZ Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 witam... zaproponujcie jakies glosniki na tylnia polke , najlepiej z dobrym bassem , mialem tube z wzmakiem to po paru dniach ja wywalilem -masakra . poradzcie cos z gory dziekuje za odp
Hugo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Bo tuba to zło.Głośniki w tylnej półce też.Podstawa to dobry przód i w bagażniku piecyk i subwoofer
OblatywacZ Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 dodam jeszcze ze z przodu mam oryg glosniki a z tylu nie mam nic ... tz przed kupnem bumki juz ktos sobie zdemontowal tylnie glosniki i zostal tylko przod.... zaproponuj jakis zestaw .... z gory dzieki
qoperek Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ... tz przed kupnem bumki to masz bawarke oO nvm na przod PB es6 + maty wygluszajace (miękkie ) tyl pusto lube ewentualnie jak sie upprzesz to jakes sredniotonowe bo z odseparowanym zestawem bedzie kombinacji gdzie umiescic tweetery kufer jakis sub (tego masz do wyboru do koloru ) 1wzmacniacz lub 2 -2kanalowki jeden pod przod i na suba zmostkowany i bedzie grac ok
Pucek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 qoperek te głośniczki co podałeś są już NIE PRODUKOWANE :>od niedawna, jeśli kolego niechcesz się brudzić to wrzuć poprostu 13cm, i z tej serii ES... no ale co 16 to 16 i nic tego nie zmieni... żadnych Tub, i żadnych głośników na pułke, jedynie piec + sub do bagażnika... pozdro
Rekomendowane odpowiedzi