niuniek222 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam! Ułamała mi się rurka bagnetu i w tej chwili wychodzi mi razem z bagnetem, czy ktoś wie jak to wymienić w moim silniku AWX. To jest prosty zabieg czy jakis skomplikowany i muszę jechać z tym do mechanika? Pozdrawiam.
zrywka Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Proste jak drut. Zamiennik w intercarsie kosztuje ok.15 zł. Musisz delikatnie zdjac resztki rurki z rurki metalowej przy silniku, uważając żeby jakieś odłamki nie wpadły do silnika. nowa wkładasz na metalowa rurkę od silnika i doczekasz - zatrzaskuje sie. Potem tak obracasz nowa rurka,żeby pasowała do otwory w osłonie. Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Dev Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Powinien ja od razu zamontowac na stale a nie wciskac ik i krecic Na dole rurki masz zab ktory ustala rurke wzgledem silnika i pokrywy
zrywka Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Powinien ja od razu zamontowac na stale a nie wciskac ik i krecicNa dole rurki masz zab ktory ustala rurke wzgledem silnika i pokrywy Tak,no to zrób mu to za pierwszym razem Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
niuniek222 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Rurka juz wymieniona, wszystko jest tak jak było po staremu. Dzieki.
Rekomendowane odpowiedzi