michail55 Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 witajcie. nie wiem czemu po jezdzie mam spieniony plyn od wspomagania moze mi ktos powiedziec od czego:wink:
POWER-KRIS Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Na dnie zbiornika jest filtr przeciw pienieniu może spadł. Znaczy wypchalo go. Może płyn do pupy jaki zalany? Dev poleca LHM i chyba ma rację bo paru osobom już zalane i chwalą. Ja mam 2 lata Febi zielony syntetyk i tez chwalę mimo że nie polecany. Sony Xperia Tapatalk 4 Pro. ---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ---------- http://a4-klub.pl/showthread.php?t=300919 Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
michail55 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 wczoraj zrobilem plukanie ukladu ori plynem z aso i zobaczymy co bedzie jak narazie magiel mam powolutku do regeneracji wiec moze to jest powod
daniels Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 u mnie pieniło jak wyleciał filtr wew. ten w zbiorniczku wspomagania
POWER-KRIS Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Nie wyleciał tylko wyskoczył z mocowania. Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
Sherlock Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 przecież wymienił płyn co ma sprawdzać ? obserwuj , nie ma co narazie panikować .
michail55 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 Moze to miec zwiazek z tym iz z magla kapie ale najdziwniejsze jest to ze nie ubywa plynu. Po zalaniu magla i przeplukaniu ori plynem z aso przestalo piszczec przy pelnym skrecie i przestala buczec pompa przy skrecie delikatnym Wysłane z kosmosu
Kohmornik Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Tak jak kolega napisał jak narazie nie ubywa płynu, ani nie buczy pompa, nie gotuje płynu, ani nie ma inych przykrych objawów to obserwuj co się dzieje . Ewentualnie ja czasami ściągam płyn ze zbiorniczka szczykawką i sprawdzam siteczko bo u mnie \ma spore tendencje do wypadania.
michail55 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 ja wogule chyba nie mam tego siteczka bo jak wymienialem to nie zauwazylem go
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 A zbiorniczek wypłukałeś, hm ? Trzeba zawsze to robić przy wymianie. ..
michail55 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 no plynem ori kilku krotnie
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 zawsze płucze sie benzyna ekstrakcyjna
michail55 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 no ale jak trzeba odpiac pewnie weza?
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Noooooo.... A jak chciałeś płukac zbiornik ????
michail55 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Opublikowano 9 Listopada 2013 przeplukam sciagne sobie plyn szczykawka i odepne weza pozniej przeplucze go porzadnie
POWER-KRIS Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Dobre płuczą zostawiając pod sitkiem opiłki i syf. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
Rekomendowane odpowiedzi