Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pompa paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam na wykończeniu pompę paliwa i stąd moje pytanie? Czytałem ze jest możliwość założenia wydajniejszej pompy jak walbro 255 lub bosch 044 i chciałem się dowiedzieć z jakimi zmianami wiąże się założenie takowej pompy. Czy coś trzeba rezać cz podchodzi p&p?

Opublikowano

Zmien sam wklad w pompie i bedziesz zadowolony, koszt ok 100 zeta po rabatach + troche czasu

Opublikowano
  • Autor
Zmien sam wklad w pompie i bedziesz zadowolony, koszt ok 100 zeta po rabatach + troche czasu

Spoko a może masz jakieś namiary gdzie można dostac takowy wkład

Opublikowano

Też kupiłem taki tani wklad. Niby działa, ale jest znacznie glośniejszy niż orginał. Parametry te same - tzn 4bary.

Opublikowano

moja jest nie słyszalna

Opublikowano

Widocznie kupiłem dziadostwo :P

Opublikowano
  • Autor

A jakiej firmy najlepiej założyć?

Opublikowano

Najlepiej ori ale cena powala,ja kupiłem z tego linku firmy MTM. jak narazie bardzo cicho pracuje

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zalozylem ENERGY w kazdym Inter Carsie mozna kupic takowy wklad, nie pamietam numeru

Chodzi tak samo jak oryg, slyszalem opinie rozne, jedni chwala jedni nie, koles ktory pracuje w sklepie mowil ze jest dobra dlatego wzielem

Opublikowano
  • Autor

A macie może nr części?

---------- Post dopisany 17-11-2013 at 00:51 ---------- Poprzedni post napisany 15-11-2013 at 09:35 ----------

W ic bez nr nie znajdą tego wkładu bo w katalogach maja tylko same pompy

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Nie chcę zakładać nowego tematu więc podepnę się tutaj

No więc tak. Ostatnio wymieniałem pompę paliwa. Zastanawia mnie w jakiej pozycji powinien być umocowany koszyk tj. po której stronie ma być złącze zasilające na wierzchu (najlepiej na której godzinie). I jeszcze jedna rzecz. Od pompy odchodzi przewód. Wychodzi z koszyka i jest długości ok. 40cm i luzem leży w baku. Nie wiem do czego on służy i czy powinien być zanurzony w paliwie czy nie.

A główny problem jest taki że podczas hamowania pompka lekko zabuczy tak jakby paliwo uciekało i pompa łapała powietrze. Tylko dziwne bo zaczyna się to dziać przy 1/3 paliwa w baku. Dolałem do połowy i problem ustał do czasu aż znowu poziom paliwa lekko spadł. Czy to jest wina złego zamocowania koszyka czy może ten przewód powinien w innym miejscu się kończyć czy to jest wina po prostu pompy?

Jakieś pomysły? Proszę o pomoc

Opublikowano
  • Autor

Ciekawi mnie ten temat bo wymieniłem wkład i nadal auto słabo pali jwk by się zalewalo ale buczenie ustalo

Opublikowano

Nikt nie pomoze?

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Podbijam temat, mam podobny problem w mojej A4

Opublikowano

U mnie czasem szarpie na zimnym, później jest ok.

Też zastanawiałem się czy to nie pompa, ale po logach jest ok.

Cały czas myślę czy to nie filtr paliwa, a ciekawe czy wymieniany od nowości

Opublikowano
  • Autor

U mnie wymieniłem filtr i widzę znaczącą poprawe. Choć wcześniej wymieniałem ale widocznie tamten był trefny. Kumpel z serwisu skody namierzyl mi nr. Oryginału i po tym znalazłem.

---------- Post dopisany at 23:40 ---------- Poprzedni post napisany at 23:38 ----------

Uwaga w katalogach intrcars podaja zły filtr

Opublikowano

Ile ma wyprowadzeń 3 czy 4 w quattro

Tapatalk4