201ty Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam, próbuje dostać się do żaróweczki podświetlającej regulatory nawiewu. Mam problem z wyjęciem środkowego pokrętła (prędkość wentylatora). Jest mniejszy od dwóch pozostałych. Na zdjęciach jakie znalazłem wszystkie pokrętła były tej samej wielkości. Może jest inny sposób na dostanie sie do tej przeklętej żarówki :/ ?
wojtekgina Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Właśnie przed chwilą się poddałem z zabawą w wymianę tej żarówki,mam kolego ten sam problem
kalik Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Pokrętło trzeba delikatnie podważyć cienkiem śrubokrętem i ciągnąć do siebie. Schodzi bez większego problemu. Potem pensetą wyciągnąć przepaloną żarówkę, która znajduje się pod tym pokrętłem i założyć nową. Całe podświetlenie pokręteł idzie tylko od jednej żarówki, która znajduje się w środkowym pokrętle. Nie wiedziałem jak sie dobrać do tej żarówki i ile ich jest rozbrałem prawie całą konsolę środkową.......a wymiana jest banalnie prosta...
wojtekgina Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Dzięki kolego ,a ja rozbebeszyłem kawał deski
kalik Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Ja tez rozebralem prawie całą konsole, ale czasem trzeba "coś" popsuć żeby "coś" naprawic....
JACA4441 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 WITAM JA nadal nie moge dostać sie do tej zarowki ,zdjołem srodkowe pokrentło {temperatury powietrza} a pod nim jest jeszcze czerwony plastik jak go wyjąć bo nie chce połamać POZDO!!!
Rekomendowane odpowiedzi