Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 2.4 benz + lpg] Czarny ALF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
znam wynik wiec suchego nie trzeba :wink:

no wedlug danych technicznych jestes o prawie sekunde szybszy, dlatego napisalem ze mozemy sprobowac, a noz cos Cie rozproszy :wink:

Opublikowano

stawalem z Dogassem na suchym... i nic sie nie rozpraszalo :wink:

Opublikowano
  • Autor

on ma ten sam silnik??

---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ----------

moze ktos bylby zainteresowany

Felgi aluminowe 16" rozstaw 5x112 Jelenia Góra ? Tablica.pl

Opublikowano

ale Dogass był rozproszony:)

Opublikowano

:lol1:

dobra nie zasmiecamy watku...

Opublikowano

fajne koła .... i fajne auto

Opublikowano

witam mojego bliźniaka ALFa:decayed:

nawet plany z kołami masz takie jak ja:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
witam mojego bliźniaka ALFa:decayed:

nawet plany z kołami masz takie jak ja:wink:

hej :) nie ukrywam ze Twoje auto pomoglo mi podjac decyzje co do koloru felg, za co dziekuje :)

---------- Post dopisany 04-12-2013 at 22:50 ---------- Poprzedni post napisany 25-11-2013 at 22:41 ----------

ehh, no to autko po małej przygodzie. Pan nie potrafił cofać i wjechał w lewy tył:kwasny:

Opublikowano

Oj tam, na mody będzie:naughty:

Dzwon podstawą tuningu.

Opublikowano
  • Autor

wlasnie sie zastanawiam na ile rzeczoznawca wyceni, drzwi do wymiany i tylne nadkole, nie wiem tez czy lepiej dac na warsztat i nowe czesci czy brac kase. Wstepnie rozmawialem z blacharzem to jak najtaniej to 1500zl za calosc (ale wtedy klepanie i szpachlowanie), a jak od razu u nich i na czesciach z aso to nawet pod 7000 moze wyjsc :wink:

Opublikowano

Czekaj na rzeczoznawcę.

Pierwsza wycena będzie zaniżona, policzą zamienniki, amortyzację ale jedno/dwa odwołania i $ robi się przyjemna. Zrobisz tak jak będziesz chciał a reszta pójdzie na mody.

Btw, nie masz nawet obowiązku naprawy auta. Mają Ci wypłacić tyle abyś mógł przywrócić auto do stanu sprzed kolizji. A czy to zrobisz to już Twoja sprawa.

Opublikowano
  • Autor

hmmm no zobaczymy, jutro przyjezdza rzeczoznawca :) jest pare modow, ktore czekaja na finanse, wiec moze akurat :)

Opublikowano

Dokladnie jak Armi pisze bierz kase i nie po pierwszej opinie tylko po odwolaniu albo dwoch...

pogadasz z Dogasem i zobaczy co trzeba zrobic i moze CI zrobi porzadnie tak jak bedziesz chcial...

Opublikowano
  • Autor

poza kolizja, to kupione swiatla przygotowane pod bixy. moze akuratz odszkodowania bedzie na reszte gratow to beda bixy gotowe :wink:

IMAG0590.jpgIMAG0594.jpg

Opublikowano

noo chłopie idziesz piecem ostatnio :naughty: a spryski i samopoziom też robisz? Bixy od Gwertego?

Opublikowano

Beda lampki bedzie kocur :naughty:

Opublikowano
  • Autor
noo chłopie idziesz piecem ostatnio :naughty: a spryski i samopoziom też robisz? Bixy od Gwertego?

tak lampy od Gwertego :) super je robi. spryski byc moze ale to w odleglym terminie, najpierw musze przetwornice i palniki do bixow kupic (pewnie dopiero w styczniu:kwasny: ) chyba ze odszkodowanie szybko pojdzie :grin:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Mikolaj przyniosl CBka :wink: (zdjecie w pierwszym poscie)

p.s. moze miejsce nie najlepsze ale najwygodniejsze

---------- Post dopisany 09-01-2014 at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany 02-01-2014 at 14:48 ----------

moze ktos bylby zainteresowany:wink:

Felgi aluminowe 16" rozstaw 5x112 Wojcieszyce ? Tablica.pl

---------- Post dopisany 16-01-2014 at 13:35 ---------- Poprzedni post napisany 09-01-2014 at 23:53 ----------

100_7362.jpg

przyszła paczuszka z resztą rzeczy do bixów :banan:

---------- Post dopisany 19-01-2014 at 07:27 ---------- Poprzedni post napisany 16-01-2014 at 13:35 ----------

i ramka poszła w czarny mat:decayed: mała zmiana, ale efekt super :kox:

100_7364.jpg 100_7366.jpg

Opublikowano

łee, mój brudniejszy:decayed: grill fajny. ładuj te bixy to bedzie wypas:naughty: