muminx Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 W moim a4 ( przebieg ok. 230000 ) po uruchomieniu silnika i odkręceniu korka wlewu oleju jest delikatne pryskanie. Czy to normalne czy coś poważniejszego? Będę wdzięczny jeśli ktoś mi odpowie bo nie wiem jak to ugryźć.
ajax Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A jak odkrecisz korek to widzisz plastik czy elementy klawiatury? To normalne ze pryska ale po to jest tam plastikowa oslona
muminx Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ok. Widać plastik, ale słyszałem dzisiaj, że po odkręceniu korka i przyłożeniu ręki do wlewu nie powinno pryskać. Powiedziano mi, że mam sprawdzić kompresję i zasugerowano, że auto może mieć większy przebieg niż w rzeczywistości i tak wtedy się dzieje ??? A ponieważ te auto mam dopiero niecałe 2 miesiące to nie wiem co mam myśleć.
spanky Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 minimalne kropelki oleju sa dopuszczalne ....
boseron Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 moze Ci juz ciśnienia nie trzyma kompresja do sprawdzenia
Rekomendowane odpowiedzi