OblatywacZ Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Który bedzie lepszy akumulator . Mam 45 ah .wydaje mi sie ze jest za słaby . Mysle o kupnie bosha 56 ah . Co Wy na to ?
lexpar Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Sprawdź po kodach jaki powinien być. Ale 45 Ah to prawie do Malucha
Musashi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Który bedzie lepszy akumulator . Mam 45 ah .wydaje mi sie ze jest za słaby . Mysle o kupnie bosha 56 ah . Co Wy na to ? sprawdz w kodach wyposazenia. pojemnosc akumulatora musi byc wlasciwie dobrana do ukladu ladowania. nie powinna byc wieksza niz 110% pojemnosci zalecanej przez producenta, poniewaz wtedy akumulator bedzie zawsze niedoladowany. podobnie nie moze byc zbyt mala poniewaz aku sie wygotuje - splynie masa czynna z elektrod.
fahrenheit Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jak juz bedziesz kupowal znajac parametry to kup sobie proszkowy. nie woda, nie zel tylko proszek.
rav Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Sprawdz Tu http://www.varta-automotive.pl/index.php?id=18&L=11 Jest tam katalog co zawiera informację jaki akumulator do jakiego auta.
Rekomendowane odpowiedzi