Dawid-Kna Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 witam. Czy są radia audi tylko pod system bose? ponieważ mam problem z autoryzacja mojego bose z radiem i nie działa prawidłowo...
turzol Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Nie ma radia pod bose. Co masz na mysli piszac o autoryzacji?
Dawid-Kna Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 miałem audio system audi, kupiłem caly system bose, dałem podłaczyc i teraz nie działa do konca prawidłowo jest tzn przebicie przy właczeniu światełm drogowych itd, woofer daje wszystkim tonami a nie tylko niskimi "tak chyba nie powinno byc " ? jak dzowniłem do kolesia który to podłączył powiedział że radio nie chciało się połaczyć z system bose... wiec pytam czy są dedykowane radia?
turzol Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Jeśli podłączył cały system jak należy czyli głośniki w drzwiach, wysokotonowe z tyłu, centralny w desce oraz wzmak z subem to trzeba zakodować radio na tryb bose
Dawid-Kna Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Opublikowano 16 Listopada 2013 Widocznie to nie jest możliwe z tym radiem np. RADIO AUDI CONCERT A4 B7 KOD (3678955684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. NIE WIEM KOGO TO AUKCJA...
Rekomendowane odpowiedzi