alfuta Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam!!!! Mam w moim aucie radio Audi BETA - pytanie? jeżeli mam Chorusa to mam problem czy moge śmiało zamienić i jest ok. Pozdrawiam
JurekTCS Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Możesz to przetłumaczyć na polski.
bratpit Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Możesz to przetłumaczyć na polski. :mrgreen: dobre
alfuta Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam Cię Jurku TCS!!!! Mam w moim aucie radio Audi BETA - pytanie? jeżeli kupię radio Chorus to czy moge śmiało zamienić i jest ok, czy będą problemy z połączeniem (piny w złączu są ustawione tak samo?). CZY TERAZ JEST PO POLSKIEMU !? :mrgreen: [ Dodano: 2006-04-27, 14:33 ] :idea: Na to pytanie odpowiem sobie sam - Chorusa nie można wpiąć na miejsce Bety. Njpierw trzeba usunąć z wtyczki nr II (czarnej) pin "+" który wchodzi na miejsce " K-Bus" w Chorusie. Bez usunięcia pinu radyjko może zakończyć żywot. Temat zakończony - dzięki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi