Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 ALL] A4 stylizacja s4 a trzeba sie pochwalić poprawione zdjecia :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8K0 807 110 A 2ZZ To taka sama listwa tylko że teraz masz grafit a S4 jest chrom. Jak będziesz chciał zmienić tą mogę odkupić bo mi brakuje jej w zderzaku

Opublikowano
  • Autor

chrom jest kurde a nie inny kolor jakis :D bo myslalem ja obkleic w karbonie

Opublikowano

W chromie masz grill my mówimy o dokładce zderzaka ten na samum dole pod grillem.

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem o ktora chodzi a powiedzcie mi jak sie ja zdejmuje ciezko zdjąć ?

Opublikowano

Ona jest chyba na zatrzaskach nie będzie problemu raczej ze zdjęciem ;)

Opublikowano

Ta dokładka jest przykręcana od tyłu w tych miejscach co to dolne cięgno( te 3 pionowe paski miedzy nakładką a grillem) do tego trzyma na zatrzaskach:wink:

Ogólnie bardzo ładne auto koło by się większe przydało do tego pakietu, no i naklejki S-line( chyba dobrze dojrzałem) z kierownicy i z ramki przy sterowaniu MMi out:wink:

Opublikowano

Bardzo ładny kolor :thumbup1: Jak się nazywa lakier ? Znasz kod ?

Opublikowano
  • Autor

no z kierownicy raczej nie sciagne bo dziurka byla w tamtym miejscu i postanowilem nakleic taki znaczek :D koło jak narazie 18 na lato teraz jest zimówka :P spróbuje odkrecic ta dokladke i obkleic ja folia 3m tylko nie wiem w jakim kolorze :D lakier hymm musze sprawdzic i podam :P

---------- Post dopisany 21-11-2013 at 02:06 ---------- Poprzedni post napisany 19-11-2013 at 23:41 ----------

a ze tak jeszcze zapytam bo chcial bym jutro odkrecic ta dokladke do zderzaka musze podnosic auto an podnosniku czy wystarczy jak na czym sie poloze i odkrece te sruby trzeba sciagac oslone czy odkrecic te sruby i powinno zejsc nie ma ktos jakiegos zdjecia jak sie sciaga :D

Opublikowano

powinno zejść bez problemu

Opublikowano

Rzucili sie handlarze na człowieka! :decayed:

Jak dla mnie git, ale jak już stylizujesz na eSe to koniecznie dwie ruły muszą być.

Opublikowano
  • Autor

Listwy ozdobne obklejone w carbonie juz :P teraz w przyszlym tyg do sprezyn obnizajacych dojda amorki bilstein :D nastepny modd hymm chyba jakies doposazenie w srodku :P

---------- Post dopisany 25-11-2013 at 00:44 ---------- Poprzedni post napisany 24-11-2013 at 00:20 ----------

mam takie pytanie bo zgniotłem delikatnie tylni zderzak a dokladnie to kocnowka zderzaka ktora laczy sie z blenda chodzi mi o to takie wyplukle miejsce twarde na koncu zderzaka czy da to rade jakos wyprostowac bo tam to dosyc twarde jest i myslalem podgrzać te wyplukle miejsce od wewntarz i delikatnie wypychac ewentualnie chcialem sie zapytac czy zderzak s-line z avanta bedzie pasowal do sedana bo ja nie widze roznicy na zdjeciach zeby sie czyms roznil czy tylko sie myle ?

Opublikowano

Jak rozgrzejesz hot air powinno się wyprostować, tyko trzeba zrobic to umiejętnie.

Zderzak od sedana różni się - klapa jest inna.

Opublikowano

Gratki fury i modów - osobiście to co mnie razi w oczy ostro to dekory - do takiego pakietu na zewnątrz bardziej pasuje aluminium łuska(to prawdziwe a nie plastik)

Opublikowano
  • Autor

hymm o ktory plastik ci chodzi bo nie zabardzo zrozumiałem ;D

Opublikowano

Gratki furki i modów! Dopisz do listy, że jeszcze tylne LEDy masz dołożone ;)

Pytanko: Grill S4 masz oryginalny, czy podróba?

Opublikowano
hymm o ktory plastik ci chodzi bo nie zabardzo zrozumiałem ;D

W B8 dekory "aluminiowe" wychodziły w 2 wersjach - ala aluminium (zwykły plastik - mój kolega ma po miesiącu zczaiłem się ze to plastik) oraz w wersji z "łuskami" - taki ja mam i to jest prawdziwe aluminium

o tak wygladają te prawdziwe Audi A4 8K B8 Dekorleisten ALU Aludekor Zierleisten Dekor IN Wabenoptik | eBay

Opublikowano
  • Autor

Ja ma. Listwy tak jakby drewniane ale teraz mialem dzien wolnego sciaglem wszystkieni obkleilem folia 3m carbon