Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podświetlenie nóg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie działa mi podświetlenie przestrzeni nóg całe w każdych drzwiach :facepalm:, lampki na drzwiach świecą ale pod siedzeniem jest ciemność , gdzie szukać przyczyny ? bezpiecznik? który? jakieś pomysły?

Opublikowano

Fis pokazuje otwarcie drzwi?

Opublikowano

Sprawdz kostke pod fotelem i MK

Opublikowano
Fis pokazuje otwarcie drzwi?

Skoro w drzwiach świecą to FIS też musi pokazywać :)

Podłącz VAG ;)

Opublikowano
nie działa mi podświetlenie przestrzeni nóg całe w każdych drzwiach :facepalm:, lampki na drzwiach świecą ale pod siedzeniem jest ciemność , gdzie szukać przyczyny ? bezpiecznik? który? jakieś pomysły?

Rozumiem, że miałeś to oświetlenie przestrzeni nóg( footwell lights) działające wcześniej. Lampki na drzwiach nie mają nic wspólnego z tymi które oświetlają przestrzeń nóg. Ponieważ te w drzwiach zasilane są ze sterowników drzwiowych i działają bez żadnego kodowania ani niczego. Natomiast lampki przestrzeni nóg są zasilane wszystkie z jednego bezpiecznika, a ich włączenie sterowane zamknięciem masy w głównym sterowniku komfortu. Bezpiecznik, który jest odpowiedzialny za to, to bezpiecznik nr 2 (5A).

Opublikowano
  • Autor

tak pakiet światło mam fabryczny :decayed:

dzięki za podpowiedz jutro sprawdzę bezpiecznik, jak to nic nie da to zobacze co pokaże na kompie

---------- Post dopisany 23-11-2013 at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany 22-11-2013 at 20:33 ----------

naprawa udana, bezpiecznik nr 2 był strzelony :decayed:, lampka od strony pasażera robiła zwarcie bo blutka mam za schowkiem, trzeba go bedzie dać w ory miejsce

dzięki bardzo za podpowiedź :thankyou2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

odświeżę trochę wątek, ja mam u siebie lampki pod siedzeniami kierowcy i pasarzera, niestety nie świecą, bezpiecznika nie ma wogule w tym miejscu(brak jednej złączki), po otwarciu drzwi świecą się lampki czerwona i biała. Dodam jeszcze że w przestrzeni nóg kierowcy i pasarzera nie mam tych lampek. Jaka może być przyczyna że nie świecą te lampki pod siedzeniami. Na fisie pokazuje że drzwi są otwarte, jak przód i tył.

Opublikowano

Sprawdz czy masz elektryke podpieta - kostka pod fotelem bo moze masz wlozone fotele z tymi lampkami

Opublikowano
odświeżę trochę wątek, ja mam u siebie lampki pod siedzeniami kierowcy i pasarzera, niestety nie świecą, bezpiecznika nie ma wogule w tym miejscu(brak jednej złączki), po otwarciu drzwi świecą się lampki czerwona i biała. Dodam jeszcze że w przestrzeni nóg kierowcy i pasarzera nie mam tych lampek. Jaka może być przyczyna że nie świecą te lampki pod siedzeniami. Na fisie pokazuje że drzwi są otwarte, jak przód i tył.

Może poprzedni właściciel przeszczepil fotele z innego egzemplarza, żeby ukryć przebieg.

Opublikowano

Kostki są podpięte,fotele grzeją, przewody też są, a auto od niemca jest

---------- Post dopisany 07-01-2014 at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany 06-01-2014 at 21:27 ----------

dziś jeszcze zerknąłem na przewody, od lampki idzie kostka z dwoma przewodami i wchodzi bezpośrednio w wiązkę, wszystko wygląda na oryginał

Opublikowano

Może poprzedni właściciel przeszczepil fotele z innego egzemplarza, żeby ukryć przebieg.

wybaczcie za OT ale taka sytuacja pojawia się w co 5 wątku :) - byle drobiazg to oznaka ukrywania defektów w aucie i wszystko świadczy o milionowym przebiegu auta (zero pozytywnych sugestii) :D ja np. walcze od wczoraj z wyciągnięciem anteny dachowej bo sparciała mi uszczelka ale jak zaraz napisze że mocno siedzi to ktoś napisze że pewnie był dzwon i przy wspawywaniu całego dachu coś zostało skrzywione i blacha trzyma rekinka od gps'u :facepalm::facepalm: