Kennykk Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ciężko chodzi mi kluczyk w stacyjce Czasami po prostu nie chce sie przekręcić przez minutę szarpania. Czy mogę prysnąć tam olejem w sprayu? pytam ponieważ nie chcę uszkodzić wnętrza. A jeżeli to nie pomoże to cóż uczynić?
Wihajster Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 lepiej wd 40.....a jak nie pomoze to rozebrac stacyjke
pox Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Może to kostka stacyjki już niedomaga. Poszukałem dzisiaj na necie i znalazłem coś takiego: http://www.czesci.v10.pl/korpus,stacyjki,z,kostka,audi,a4,p203237.html Niby ori, ale za taką cenę? W serwisie sama kostka kosztuje ok 100zł.
ykk Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Kup kostke firmy FEBI w sklepie motoryzacyjnym, bedzie taniej..
Musashi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 lepiej wd 40.....a jak nie pomoze to rozebrac stacyjke jest specjalny smar do mechanizmow zamkow. wd40 juz kiedys zalatwilo mi zamek. wd40 sie nadaje do usuwania korozji, wyczyszczenia pozniej benzyna ekstrakcyjna i nasmarowania wlasciwym smarowidlem. Może to kostka stacyjki już niedomaga. Poszukałem dzisiaj na necie i znalazłem coś takiego: http://www.czesci.v10.pl/korpus,stacyjki,z,kostka,audi,a4,p203237.html Niby ori, ale za taką cenę? W serwisie sama kostka kosztuje ok 100zł. raczej noname chinszczyzna, a chinszczyzna to jest dobra na talerzu, a nie w samochodzie
pox Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Na stroni jest opis, ze jest to ori, więc się zastanawiam.
pawelc Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Widze że jesteś z W-wy :>... Podjedz na ul. Dąbrowskiego, firma nazywa się "Chimko" .\ Oni tam się zajmują dorabianiem kluczyków i naprawą stacyjek, napewno Ci pomogą .. Kożystałem z ich usług i było Ok ..
Kennykk Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ha ha ha pomógł smar w sprayu... luźniutko teraz cyka że aż miło. Mam tylko nadzieje ze wszystko sie nie rozleci dzieki i pozdrawiam
mroova81 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Gdzie dokładnie psikłeś tym sprajem? W szczeline kluczyka, czy rozdłubałeś wszystko?
Kennykk Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 normalnie wsadziłem ten plastikowy wężyk tam gdzie pchamy kluczyk i dwa razy pociągłem aż zaczęło kapać na dywanik...i działa
Rekomendowane odpowiedzi