Lutek90 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 Mam pytanie , ostatnio ogarniałem autko i zauważyłem ze przy moich fotelach jest pokrętło elektryczne i przy pasażera i przy kierowcy , więc z uśmiechem na twarzy myślę sobie no to mam elektryczne fotele wchodzę do autka odpalam i naciskam to pokrętło słychać klik a tu nic wiec mysle ze moze kierowcy nie działa ale u pasażera było to samo ?? o Co może chodzić ?? mówię o tym przycisku elektrycznym co tu na focie jest ? Do czego to w ogóle jest i czemu to może nie działać?
Lutek90 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 mówie o tym malutkim okrągłym elektrycznym pokrętełku które ma 4 opcję naciskania lewo prawo , góra dół ? nawet nie wiem jak toi znaleśc na internecie tu mam lepsze foto
Marcin6 Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 mówie o tym malutkim okrągłym elektrycznym pokrętełku które ma 4 opcję naciskania lewo prawo , góra dół Ja również nawet nie wiem jak toi znaleśc na internecie To jest regulacja ustawienia podparcia kręgów lędźwiowych. Tu masz wycinek z instrukcji z B5, sądzę że działa to podobnie jak w B6/7 Swoją drogą wychodzi tutaj nie popatrzenie nawet do instrukcji:facepalm: A który bezpiecznik odpowiada za to w B6/7 to już musisz sam poszukać na forum / w instrukcji.
Lutek90 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 Ehhe sorry pomyliłem czesci ciała Z anatomią u mnie kiepsko ja myślałem że o Uda Ci chodzi Wszystko już wiem dzięki za info pewnie masz rację bezpiecznik umarł , będe miał chwilkę wolnego czasu może jutro to zerknę który to bezpiecznik za to odpowiada i podmienię go Thx za informację
Marcino87 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Szukaj go pod polka kierowcy przy mce w tablicy bezpiecznikow go nie zbajdziesz Sent from my телефон
Rekomendowane odpowiedzi