Lucas1984 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Witam Panowie, Otóż zgodnie z tematem wątku mam do wymiany dwa tłumiki-środkowy i końcowy. Oryginalne kosztują łącznie około 2200zł. Chciałbym jednak kupić jakieś dobre zamienniki. Jaką firmę moglibyście mi polecić odnośnie tłumików. Chciałbym zmieścić się w kosztach za obydwa tłumiki w okolicach 1000zł. Na co mam zwrócić uwagę odnośnie tłumików?...dzięki za wszelkie wskazówki i propozycję
yarosyaros Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Bosal robi całkiem niezłe tłumniki.
benyA4 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Ja swego czasu mialem podobny problem i okazalo sie ze problem jest wiekszy niz myslalem . Bo albo byly bardzo drogie albo tzw "chinskiej jakosci" . Skonczylo sie na tym ze poszukalem uzywki z odbiorem osobistym by ocenic jej stan i jestem zadowolony. Koszta byly male stan bdb
wilku213 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 Właśnie przepasc cenowa jest duża. Org 2 koła, a podróby okolo 100pln /szt. Ja kupowałem pó łroku temu za 110zl z montażem gratis środkowy i do dziś cisza.
Lucas1984 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 Byłem dziś w jednym ze sklepów z oryginalnymi częściami do grupy VW/Audi i sprzedawca również polecił mi montaż tłumików firmy Bosal albo Asmet. Z góry odradził zaś polską firmę płuciennik ponieważ sam u siebie dał się namówić do wymiany na właśnie tą firmę i był niezadowolony.
bartek123415 Opublikowano 28 Listopada 2013 Opublikowano 28 Listopada 2013 mój kumpel ma Bosal i chwalli sobie
Lucas1984 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Opublikowano 28 Listopada 2013 no to chyba jestem w domu:wink:
Rekomendowane odpowiedzi