szklara Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam chciałbym się dowiedzieć czy mój silnik jest zdrowy i czy chodzi prawidłowo jak inne 1.8turbo (mowa tu o seryjnych 150koniach). Testowałem prędkość i chciałbym się dowiedzieć od was czy macie podobnie. Nie chodzi mi tu o czas przyśpieszenia tylko o możliwą prędkość na danym biegu i obrotach. Na 2 biegu przy 6tyś obrotów na liczniku mam 90km/h a na 3 biegu przy 6tyś obrotów na liczniku mam 140km/h. Jak to wygląda u was? Dodam że auto mam także na gaz, sprawdzałem na benzynie i na gazie i sprawa wygląda tak samo.
Dev Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Jedz na hamowanie a przedtem zloguj przepływke. Powiemy Ci czego mozesz sie spodziewać.
szklara Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2013 Chciałem wiedzieć tak orientacyjnie na hamownie pojadę dopiero za jakiś czas ale dzięki
Maaciej90 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 to, że przy 6000 na 2 masz 90 to nie jest kwestia mocy tylko przelożen skrzyni biegów. nawet jak silnik bedzie totalnym złomem i zostanie mu ze 40 koni to i tak na dwójce przy 6000 będziesz jechał 90km/h.
szklara Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 A więc to tak czyli bez hamowni się nie obejdzie
pioteros Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 wystarczy log z przeplywki i przebiegu doladowania
Łukasz13 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zrob logi bez hamowni sie obejdzie. Wysłane z mojego S750L przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi