wojtas-audi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jak w temacie, Jest to realne wogóle, że wypłacają kasę ?? Jak jest z indentyfikacją, weryfikacją użytkownika ??
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wysylasz scan dowodu wplacasz i grasz Jak co wygrasz to wyplacaja Ja tak gram juz ze 6 lat
pepik Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Korzystam ze strony bet-at-home i nie ma problemów z wpłatami czy wypłatami. Polecam.
prezesik18 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 W Betclic jest aktualnie promocja - CASHBACK do 200zł, korzystałem wypłacają bez problemu. Więcej informacji tu: Promocja Betclic - zakład bez ryzyka do 200zł (oferta bez obrotu) - Forum Bukmacherskie
wojtas-audi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 A wiadomo ile trwa ta "weryfikacja" dowodu ?
pepik Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 W bet-at-hom nie ma takiego czegoś jak weryfikacja dowodu, chyba, że uparłeś się na na ten BWIN.
wojtas-audi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Miałem już konto bwin, i zagrałe, wygrałem i czekam na weryfikację, ciekaw jestem czy wypłaca
JACK87 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Gram od dobrych 7 lat na BWIN. Od Początku nie miałem żadnych problemów z wypłatami. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi