radio22 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam wszystkich mam problem z gniazdem na 12V w bagażniku w mojej b6. Jak wciskam ten plastik od gniazda to się otwiera ale klapka w ogóle nie sprężynuje tylko jest luźna:kwasny: co może być przyczyną że klapka od gniazda nie sprężynuje ? I jak się dobrać do tego gniazda żeby je wyciągnąć ?
POWER-KRIS Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Spadła sprężyna. Całe jest na wcisk. ;-) spróbuj przez klapkę od wzmaka rękę wsadzić i wypchnac. Sony Xperia Tapatalk Pro.
radio22 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ok spróbuje tak jak mówisz dzięki za pomoc
POWER-KRIS Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 http://img16.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/14/48/80/3614488025 Sony Xperia Tapatalk Pro.
radio22 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ok już zdemontowałem gniazdo 12V z tapicerki bagażnika rozebrałem gniazdo i nie ma w środku żadnej sprężyny:kwasny: Czy może ktoś napisać w którym miejscu ma się znajdować ta sprężyna bo bym sobie dorobił nową. Wystarczy odchylić gniazdo 12V i powinno widać sprężynę. Proszę o pomoc...
Rekomendowane odpowiedzi